Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με καλή ψυχολογία στο ΟΑΚΑ

Να φανεί ανταγωνιστικός και να προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα θέλει ο Ιστορικός στην σημερινή (17/11,19:15 Δ/Τ) εκτός έδρας αναμέτρηση...

Να φανεί ανταγωνιστικός και να προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα θέλει ο Ιστορικός στην σημερινή (17/11,19:15 Δ/Τ) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη για το πρωτάθλημα, αλλά και από την επιτυχία επί της Μπίσονς στο Ελληνικό για το Eurocup, με την ψυχολογία στις τάξεις του συλλόγου να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Στην αποστολή των κυανέρυθρων θα βρίσκονται κανονικά οι Σίμτσακ, Σαλούστρος, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ εκτός έχει τεθεί ο τραυματίας Μπατής.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε για το ματς του ΟΑΚΑ: «Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος για μας. Παίζουμε στην έδρα της ομάδας, που την περασμένη σεζόν κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα και η οποία είναι από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη. Για μας είναι σημαντικό να παίζουμε δυνατά παιχνίδια ώστε να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτά κάνοντας την προσπάθεια μας κόντρα σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ενέργεια ώστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα».


Από την μεριά του ο Ούρος Ντούβνιακ δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θα παίξουμε χωρίς την πίεση του φαβορί, αλλά θα πρέπει να είμαστε ομαδικοί, συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση και να αποφύγουμε τα λάθη για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, στις 19:30.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια