Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με σοβαρότητα για το... βήμα πρόκρισης!

Να κάνει το σημαντικό... βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει απόψε (25/09,20:30) ο Πανιώνιος στην πρώτη αναμέ...

Να κάνει το σημαντικό... βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει απόψε (25/09,20:30) ο Πανιώνιος στην πρώτη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Νέα Σμύρνη).


Οι κυανέρυθροι θα παρουσιαστούν με αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, καθώς το Σάββατο ακολουθεί και η δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και έτσι ο Νίκος Παντελής θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους παίκτες που έως τώρα δεν έχουν πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο έμπειρος προπονητής του Ιστορικού προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας τον Κλαούντιο Ριβέρο, ενώ στους πρώτους έντεκα αναμένεται να βρίσκονται και οι Κουλουχέρης, Λάσνικ και Ντούνης. Το επίσημο ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα θα πραγματοποιήσει και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία του Πανιωνίου.

Εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Κολοβός, Παντίδος, Τόσκας και οι Αραβίδης, Κούρντι, Γιαννακόπουλος για να πάρουν ανάσες ξεκούρασης.

Η αποστολή της ομάδας: Μενδρινός, Λαμπρόπουλος, Μπούζας, Αυλωνίτης, Ζαχαράκης, Κουλουχέρης, Μαρουκάκης, Καμπάνταης, Σαχσανίδης, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Καλτσάς, Πάνος, Λάσνικ, Ριβέρο, Κούρος και Ντούνης.

«Να είστε σοβαροί...»

Ο Νίκος Παντελής, μιλώντας στους παίκτες της ομάδας, τους ζήτησε να δείξουν σοβαρότητα στο παιχνίδι κόντρα στην Καλαμαριά:  «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με παράδοση στον θεσμό του Κυπέλλου. Πρέπει να δείτε σοβαρά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς», τους είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Δεν θέλουμε να συμβεί το περσινό με τον Φωστήρα. Από το βράδυ της Τετάρτης θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ματς με τον Ολυμπιακό».

Οι τιμές των εισιτηρίων 

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον σύλλογο της Καλαμαριάς θα κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, στις θύρες 2-3-4-7 το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ, ενώ στις θύρες 5-6 από 15 μέχρι 30 (ανάλογα το τμήμα της θύρας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ ΕΦΗ-
    ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΑΣ ΜΕ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
    ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θεωρείτε ότι για έναν αγώνα κυπέλλου με την Καλαμαριά, 10-30 ευρώ εισιτήριο είναι αρκετά ακριβό; Λαμβάνοντας υπόψιν την δύσκολη εποχή που ζούμε και την προσέλευση στο γήπεδό μας. Νομίζω ότι τουλάχιστον σε μία θύρα θα έπρεπε να υπήρχε 5 ευρώ είσοδος σε όλα τα ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 εως 20 επρεπε να ειχαν...δυστηχως θα το κοψουμε κ το γηπεδακι σιγα σιγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εχει 10 στην 4 και 10 στην 3??...η πανθηρες που ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή