Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eλεύθερη είσοδος στο φιλικό με Ρέθυμνο

Ο μπασκετικός Πανιώνιος φιλοξενεί το Σάββατο (21/09) σε φιλική αναμέτρηση το Ρέθυμνο στο Αρτάκης και η κυανέρυθρη ΚΑΕ αποφάσισε να αφήσει ελ...

Ο μπασκετικός Πανιώνιος φιλοξενεί το Σάββατο (21/09) σε φιλική αναμέτρηση το Ρέθυμνο στο Αρτάκης και η κυανέρυθρη ΚΑΕ αποφάσισε να αφήσει ελεύθερη (χωρίς εισιτήριο) την είσοδο για τους φίλους της ομάδας.


Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει δείξει στα έως τώρα παιχνίδια προετοιμασίας αρκετά καλό πρόσωπο και στο εν λόγω ματς με τους Κρητικούς είναι ευκαιρία για τον κόσμο του συλλόγου να δει από κοντά τον Πανιώνιο της νέας σεζόν.

Η σχετική ενημέρωση από την ΚΑΕ:

"Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν δίνει αύριο Σάββατο (21/9) ο Πανιώνιος.

Στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο και η διοίκηση της ΚΑΕ δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν την νέα ομάδα του Πανιωνίου με ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος υπενθυμίζει ότι έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Εθνικής Στέγης και Αρτάκης) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.30 π.μ. – 5 μ.μ. Οι τιμές απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές κατηγορίες και ηλικίες:

VIP: 600 ευρώ.

CLUB 1 (κεντρικές θέσεις): 180 ευρώ, παιδικό: 90.

CLUB 2 (θέσεις πίσω από τα καλάθια): 90 ευρώ, παιδικό: 45.

Κοινωνική προσφορά

Η ΚΑΕ Πανιώνιος προσφέρει 50 εισιτήρια διαρκείας στην συμβολική τιμή των 10 ευρώ, στους ισάριθμους πρώτους φιλάθλους που θα προσέλθουν στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος και θα επιδείξουν την κάρτα ανεργίας τους εν ισχύει".

Δεν υπάρχουν σχόλια