Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα»

Ο αμυντικός μέσος του Ιστορικού, Παύλος Μητρόπουλος, μίλησε για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού, την πορεία του στην ομάδα, το ερ...

Ο αμυντικός μέσος του Ιστορικού, Παύλος Μητρόπουλος, μίλησε για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού, την πορεία του στην ομάδα, το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και το προσωπικό του μέλλον.


Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του Ιστορικού στην ιστοσελίδα "kingsport.gr"

Θα ήθελα ένα σχόλιο σου για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και αν περιμένατε νίκη με τέτοιο σκορ...

Σίγουρα ήταν μια νίκη που να πω την αλήθεια δεν είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, έχοντας υπόψιν και την δυναμική του Παναθηναϊκού. Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα ίσια και πιστεύω πως στην παρούσα φάση ο Πανιώνιος είχε πιο έμπειρους παίκτες που έκαναν την διαφορά. Δεν έχει σημασία το σκορ αν ήρθε 3-0 ή 1-0. Σημασία έχουν οι 3 βαθμοί.

Πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη από ψυχολογικής άποψης;

Μπορεί να μην παίζει ρόλο στην βαθμολογία, αλλά το 3-0 μας δίνει καλή ψυχολογία και μας βοηθάει ώστε το μέλλον να είναι ευοίωνο.

Μετά από μια νίκη σαν κι αυτή οι στόχοι σας αλλάζουν;

Όχι σε καμία περίπτωση. Ο στόχος δεν αλλάζει, παραμένει η εύκολη παραπονή και τίποτα λιγότερο. Από εκεί και πέρα όσα περισσότερα έρθουν στο μέλλον τόσο το καλύτερο για εμάς.

Την συνεργασία σου με τον Νίκο Παντελή πως θα την χαρακτήριζες;

Είναι άψογη. Ότι μου ζητάει το κάνω για την ομάδα, ώστε να βοηθάω όσο μπορώ κι εγώ. Αλλά με μια λέξη θα χαρακτήριζα την συνεργασία μας άψογη.

Η παρουσία του κόσμου πόσο σημαντική είναι για εσάς;

Πάντα σε όλες τις ομάδες και ειδικά στην δικιά μας που απαρτίζεται από νέα παιδιά, ο μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα είναι 23-24 έτη, ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα και να στηρίζει. Η ομάδα έχει πολλούς Έλληνες παίκτες μικρούς σε ηλικία και θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα ώστε να ξεδιπλώσουν κι αυτοί το ταλέντο τους.

Η ομάδα τις 2 πρώτες αγωνιστικές ξεκίνησε με 4 βαθμούς σε 2 παιχνίδια. Περιμένατε τέτοια καλή αρχή ή ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού σας;

Σίγουρα δεν υπολογίζαμε πως θα έχουμε τόσους βαθμούς. Έχουμε αρκετούς βαθμούς για τις 2 πρώτες αγωνιστικές, δεν το περιμέναμε έτσι για εμάς είχε μια ευχάριστη έκπληξη που βοηθάει την ψυχολογία μας.

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. Το σχόλιο σου για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύεις πως ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι επηρεασμένος από το παιχνίδι κόντρα στην Σάλκε;

Ο Π.Α.Ο.Κ. στο Αγρίνιο έδειξε πως το μυαλό του ήταν στην Σάλκε. Ότι έγινε δεν πιστεύω πως θα τον επηρεάσει. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το ίδιο δύσκολο για εμάς ακόμα κι αν δεν είχαμε τους 4 βαθμούς, οι οποίοι τώρα μας βοηθάνε και μας δίνουν άλλο αέρα.

Παράλληλα με τον Πανιώνιο και ο Παναιτωλικός πέτυχε μεγάλη νίκη το προηγούμενο Σάββατο. Παρακολουθείς τις εξελίξεις στην ομάδα; Τι αναμνήσεις έχεις από αυτή;

Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Πέρασα 1,5 χρόνο στην ομάδα και είχα αρκετές όμορφες στιγμές. Πέρασα όμως και κάποιες άσχημες, αλλά έτσι είναι η ζωή. Έχω κρατήσει τις όμοφες στιγμές. Παρακολουθώ την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα.

Είσαι στον Πανιώνιο δανεικός. Θες να μείνεις στην ομάδα και μετά την λήξη του δανεισμού σου;

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο μου με τον Παναιτωλικό και δεν υπάρχει θέμα επιστροφής στο Αγρίνιο. Θα κοιτάξω το καλοκαίρι τις επιλογές μου. Εύχομαι να κάνω καλή χρονιά. Ο Πανιώνιος θα είναι προτεραιότητα μου.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

Να στηρίξει την ομάδα όπως το Σάββατο και να βοηθήσει τον Πανιώνιο. Η ομάδα βάζει ταλέντα και με στήριξη μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Πάνω από πρόσωπα όμως είναι ο Πανιώνιος και αυτόν πρέπει να στηρίξουν.

Τι στόχους έχεις για το μέλλον;

Είναι όνειρο μου η συμμετοχή στην εθνική Ελλάδος κι από εκεί και πέρα μια μεταγραφή στο εξωτερικό στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια