Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεμούδιασμα με... εξάρα ο Πανιώνιος!

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση ο Πανιώνιος ξεκίνησε νικηφόρα τις φιλικές του αναμετρήσεις, επικρατώντας στη Νάουσα με 6-1 του Π...

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση ο Πανιώνιος ξεκίνησε νικηφόρα τις φιλικές του αναμετρήσεις, επικρατώντας στη Νάουσα με 6-1 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.


Η ομάδα της Ημαθίας προηγήθηκε με γκολ του Κίτσα, όμως ο Μάρκος Ντούνης με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (30', 33') ανέτρεψε το σκορ, κάνοντας το 2-1 για τον Ιστορικό. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην "επανάληψη" οι κυανέρυθροι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά, καταφέρνοντας να σημειώσουν τέσσερα ακόμη τέρματα.

Αρχικά ο Καμπάνταης στο 51' έκανε το 3-1, με τον Λαμπρόπουλο στο 78' να πετυχαίνει το γκολ του αγώνα, καθώς με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα.

Το 5-1 έγραψε ο Πάνος τρία λεπτά αργότερα (81') και ο Σταυροθανασόπουλος στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς έγραψε το τελικό 6-1 για τον Πανιώνιο.

Να σημειωθεί πως το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως οι προσπάθειες των Μαρουκάκη και Μπούζα σταμάτησαν στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας, Φίλιππος Σαχσανίδης, αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους επιθετικούς του Πανιωνίου.

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου:
Ανέστης, Κούρντι, Παντίδος, Κουλουχέρης, Ποζίδης (30' Κωτσαλάς), Γκέζος (30' Ζυγογιάννης), Μητρόπουλος, Ντούνης, Σπανός (30' Σμυρλής), Μπούζας, Μαρουκάκης.

Η ενδεκάδα του δεύτερου ημιχρόνου:
Ανέστης, Πάνος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (78' Ζυγογιάννης), Κωτσαλάς (60' Κορκόντζελος), Σταυροθανασόπουλος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης (75' Μπεγλεκτσής), Σμυρλής (60' Βλάχος), Μενδρινός, Καμπάνταης.

3 σχόλια

  1. Ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας μας δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας, Φίλιππος Σαχσανίδης, αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους επιθετικούς του Πανιωνίου MAΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ tg3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α καταλαβα, αυτος εφαγε τα 4 γκολ, δεν βλεπω να κανει για τον Πανιωνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή