Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το ήθελε και το πήρε!

Το 2-1 στη σειρά των μικρών τελικών έκανε ο Ιστορικός, επικρατώντας του Ρεθύμνου στο κλειστό της Αρτάκης με 71-60. Οι παίκτες του Γιάννη Σφ...

Το 2-1 στη σειρά των μικρών τελικών έκανε ο Ιστορικός, επικρατώντας του Ρεθύμνου στο κλειστό της Αρτάκης με 71-60.


Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους σε όλη την διάρκεια τους ματς και η τελική διαφορά του σκορ, μάλιστα, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

Πλέον ο Πανιώνιος χρειάζεται μία νίκη ακόμη για να τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α1.

Ο τέταρτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί το Σάββατο (15/06) στην έδρα του ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο, με τους κυανέρυθρους να θέλουν να τελειώσουν εκεί την σειρά των παιχνιδιών.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με 19 πόντους, με τον Κρις Μπούκερ να ακολουθεί με 11.

Εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Πανιωνίου, οι οποίοι με ασταμάτητο τραγούδι βοήθησαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα να φτάσει στην επιτυχία.

Το παιχνίδι

Ο Ιστορικός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ξεκίνησε ιδιαίτερα κεφάτος, έχοντας σωστές επιλογές τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τον Πανιώνιο μπροστά με 18-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ιστορικός ήταν ακόμη καλύτερος, έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και κατάφερε να αυξήσει ακόμη περισσότερο την υπέρ του διαφορά, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 33-22.

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην τρίτη περίοδο, όπου οι κυανέρυθροι διατηρούσαν άνετα το προβάδισμα τους, με το Ρέθυμνο, όμως, να ανεβάζει ρυθμούς στο τέλος και να μειώνει σε 50-44.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι, όμως οι παίκτες του Σφαιρόπουλου ήταν ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία του ματς και με την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων του Ιστορικού, έφτασαν τελικά σε μία απόλυτα δίκαια νίκη.
Τελικό σκορ 71-60, με τους φίλους του Πανιωνίου στο τέλος αποθεώνουν παίκτες και τεχνικό τιμ.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 33-22, 50-44, 71-60

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 2, Πέιν 4 (5 ριμπ.), Αθηναίου 9 (2τρ., 4 ριμπ.), Κιζ 3, Μίλμπουρν 9 (7 ριμπ.), Αθανασούλας 3, Μπατής, Γιάνκοβιτς 19 (1 τρ., 10 ριμπ.)ΚΑββαδάς1, Παππάς 8 (1τρ., 4ασ.), Αγραβάνης 2, Μπούκερ 11.

ΑΓΟΡ (Γιαπλές): Χορν, Καλλινικίδης 2, Προύιτ 11 (2 τρ., 6 ριμπ.), Αγγελόπουλος 13 (1), Τσόχλας 5 (1), Ντούβνιακ 12,Κόμματος, Λάτοβιτς, Πέτγουεϊ 17 (6 ριμπ.).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια