Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωσε Πάνο, Κορκόντζελο!

Παίκτες του Πανιωνίου είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης (26/06) οι Ξενοφώντας Πάνος και Κωνσταντίνος Κορκόντζελος. Αμφότεροι ο...

Παίκτες του Πανιωνίου είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης (26/06) οι Ξενοφώντας Πάνος και Κωνσταντίνος Κορκόντζελος.


Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού πρώτα συμφώνησαν σε όλα με τους κυανέρυθρους, υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας με τον Ιστορικό.

Ο Πάνος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, ενώ ο Κορκόντζελος σε μονοετές.

Να θυμίσουμε ότι ο Ξενοφώντας Πάνος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League, μετρώντας 38 εμφανίσεις και 5 γκολ με τον Θρασύβουλο.

Εκτός από την ομάδα της Φυλής, ο 23χρρονος άσος έχει περάσει και από ΑΕΚ, Νέα Ιωνία, ΟΦΗ και Παναχαϊκή.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Κορκόντζελο, αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και την χρονιά που ολοκληρώθηκε φόρεσε την φανέλα της Προοδευτικής στην Football League 2, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ξενοφώντα Πάνου. Ο 23χρονος παίκτης (25/08/1989) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κορκόντζελου. Ο 21χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1 έτους.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. παιχταραδες και οι δυο οποιος ξερει απο μικροτερε κατηγοριες ξερει τι εστι κορκοτζελος μπραβο στη διοικηση που τον προλαβε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή