Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκανε το «1-0» ο Ιστορικός!

Το «1-0» στην φάση των μικρών τελικών έκανε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε του Ρεθύμνου στο κλειστό της Αρτάκης με 80-74. Το παιχνί...

Το «1-0» στην φάση των μικρών τελικών έκανε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε του Ρεθύμνου στο κλειστό της Αρτάκης με 80-74.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι στην τελευταία περίοδο, όμως οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξαν σε ένα ακόμη ματς τον χαρακτήρα τον οποίο διαθέτουν φέτος και έτσι κατάφερα να πάρουν την πρώτη νίκη στους αγώνες για την τρίτη θέση κόντρα στους Κρητικούς.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό ο Νίκος Παππάς με 19 πόντους, με τον Μίλμπουρν να ακολουθεί από κοντά με 18.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο παρκέ και με τον Λάντον Μίλμπουρν να είναι ιδιαίτερα «ζεστός» κατάφερε από την αρχή να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τους «κυανέρυθρους» να είναι μπροστά με 24-20.

Στην δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοση τους και με τους Παππά, Αθανασούλα να βοηθούν στο σκοράρισμα, ανέβασαν τον δείκτη της υπέρ τους διαφοράς στους 6 πόντους. Σκορ ημιχρόνου 43-37 για τον Ιστορικό.

Στο τρίτο δεκάλεπτο και μέχρι τα μέσα της περιόδου ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κατάφερε να αυξήσει την διαφορά του ακόμη και στους 14 πόντους, όμως το Ρέθυμνο στα τελευταία λεπτά αντέδρασε και με μεγάλη ευστοχία από την θέση του τριπόντου, μπόρεσε να μειώσει το σκορ.
Αποτέλεσμα δεκαλέπτου 60-54 για τους κυανέρυθρους.

Στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, καθώς το Ρέθυμνο βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο σε άμυνα και επίθεση.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όμως, έδειξαν χαρακτήρα στο τελευταίο λεπτό του ματς και, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση με τον Νίκο Παππά, κατάφερα να φτάσουν στη νίκη με 80-74.

Οι δύο ομάδες πλέον ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Κυριακή, όπου στην έδρα του Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αναμέτρηση της σειράς.


Τα δεκάλεπτα: 24-20, 43-37, 60-54, 80-74

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης, Πέιν 9 (3/3 διπ., 1/1 τριπ.), Αθηναίου, Κιζ 2, Μίλμπουρν 18 (5/5 δίπ., 1/4 τρίπ., 5/5 βολές), Αθανασούλας 4, Μπατής 9 (1 τριπ., 8 ασίστ), Γιάνκοβιτς 9 (1 τριπ., 5 ριμπ.), Καββαδάς 2, Παππάς 19 (2 τριπ., 7/8 βολές, 6 ριμπ.), Αγραβάνης 2, Μπούκερ 6.

ΑΓΟΡ (Γιαπλές): Χορν 10 (1 τριπ., 5 ριμπ.), Καλλινικίδης 2, Προύιτ 9, Αγγελόπουλος 5 (1), Τσόχλας 2, Ντούβνιακ 19 (10/10 βολές), Κόμματος (8 ριμπ.), Κάρτερ 8 (2), Λάτοβιτς 4, Πέτγουεϊ 15 (2 τριπ., 5 ριμπ.).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια