Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καββαδάς: «Μεγάλο αβαντάζ οι φίλαθλοι του Πανιωνίου»

Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή "jump shoot" του ΑΡΤ. Ο σέντερ του Πανιωνίου είπε μεταξύ άλλων... Γι...

Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή "jump shoot" του ΑΡΤ.


Ο σέντερ του Πανιωνίου είπε μεταξύ άλλων...

Για τον Πανιώνιο: "Μακάρι κι άλλες ομάδες να είχαν έναν τέτοιο άνθρωπο σαν τον Ηλία Λιανό, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Μόνο με τέτοιους ανθρώπους, θα πάει μπροστά το ελληνικό μπάσκετ.

Ο κόσμος του Πανιωνίου μας βοηθάει πάρα πολύ. Σε όλα σχεδόν τα ματς, το κλειστό της οδού Αρτάκης γέμισε. Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου είναι μεγάλο αβαντάζ".

Για τα παιχνίδια με το Ρέθυμνο: "Δείξαμε χαρακτήρα στα πλέι-οφ και δείξαμε ποια ομάδα άξιζε να πάρει την τρίτη θέση. Μας πείσμωσαν οι ήττες στη κανονική περίοδο από το Ρέθυμνο".

Για τον εαυτό του: "Ολοι οι παίκτες έχουν περιθώρια βελτίωσης, ειδικά οι μικρότεροι σε ηλικία. Πρέπει να μάθω να διαβάζω καλύτερα το παιχνίδι".

Για τη νέα χρονιά: "Η τρίτη θέση θα είναι και πάλι στόχος μας. Πρέπει να καθιερωθούμε εκεί. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι μία κατηγορία μόνοι τους".

Για Γιάνκοβιτς, Παππά: "Εκαναν εξαιρετική χρονιά και ανταμείβονται πλέον για την προσπάθειά τους.

Ο Βλάντο είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα. Συνδυάζει όλα αυτά, που χρειάζονται, για ένα πλήρες "3άρι". Ο Νίκος είναι πολύ καλός σκόρερ".

Για τη πρώην του ομάδα, τον Ιωνικό Νικαίας: "Συγχαρητήρια για την άνοδο σε όλους και πάνω από όλα στον κόσμο. Οπου και να παίζει η ομάδα, ο κόσμος του Ιωνικού θα είναι πάντα εκεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια