Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος με... αριθμούς!

Η φετινή πορεία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου με... αριθμούς! Πρώτοι σκόρερ Ο Πανιώνιος στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε 35 γκολ, με τους Αραβ...

Η φετινή πορεία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου με... αριθμούς!


Πρώτοι σκόρερ
Ο Πανιώνιος στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε 35 γκολ, με τους Αραβίδη, Σάμαρη και Καμπάνταη να πετυχαίνουν σχεδόν τα μισά, αφού σκόραραν 17 φορές, ενώ συνολικά υπήρξαν 11 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές που βρήκαν δίχτυα. Μάλιστα όλοι οι φετινοί σκόρερ του Πανιωνίου ήταν Έλληνες!

Χρήστος Αραβίδης - 8 γκολ
Ανδρέας Σάμαρης - 5 γκολ
Λεωνίδας Καμπάνταης - 4 γκολ

Πρώτοι σε συμμετοχές
Ο αρχηγός του Πανιωνίου, ο Φανούρης Γουνδουλάκης ήταν ο ρέκορντμαν συμμετοχών στο φετινό πρωτάθλημα, από το οποίο απουσίασε μόλις δύο φορές. Κόντρα στον ΟΦΗ (τιμωρία) και κόντρα στον Ολυμπιακό (πήραν ευκαιρίες οι νεαροί Μπούζας, Παναγιωτούδης).

Φανούρης Γουνδουλάκης - 28 συμμετοχές
Τάσος Αυλωνίτης - 25 συμμετοχές
Χρήστος Αραβίδης - 25 συμμετοχές

Πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής
Το όνομα του Χρήστου Αραβίδη βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας, αφού αγωνίστηκε συνολικά 2.263 λεπτά. Ακολουθησαν οι Γουνδουλάκης, Κούρος και Αυλωνίτης, που ξεπέρασαν το φράγμα των 2.000 αγωνιστικών λεπτών.

Χρήστος Αραβίδης - 2263 λεπτά συμμετοχής
Φανούρης Γουνδουλάκης - 2174 λεπτά
Αλέξανδρος Κούρος - 2082 λεπτά
Τάσος Αυλωνίτης - 2033 λεπτά

Πρώτοι σε ασίστ
Στην κατηγορία των «πασαδόρων», πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος δημιούργησε 3 γκολ, ενώ από 2 οι Αραβίδης, Οκόγε, Γουνδουλάκης

Μάρκος Ντούνης - 3 ασίστ
Χρήστος Αραβίδης - 2 ασίστ
Εμάνουελ Οκόγε - 2 ασίστ
Φανούρης Γουνδουλάκης - 2 ασίστ

Πρώτοι σε κίτρινες κάρτες
Αυλωνίτης, Σάμαρης και Ντούνης ήταν οι παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες κίτρινες κάρτες από κάθε άλλον «κυανέρυθρο», αφού τιμωρήθηκαν από 8 φορές.

Αυλωνίτης - 8 κίτρινες
Σάμαρης - 8 κίτρινες
Ντούνης - 8 κίτρινες

Ντεμπούταρε μια ενδεκάδα
11 ολόκληροι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με την κυανέρυθρη φανέλα. Μάλιστα, τρεις από αυτούς ήταν τερματοφύλακες.

Χρήστος Καρτσαμπάς, Γιάννης Ανέστης, Κώστας Περιστερίδης, Κώστας Μπεγλεκτσής, Χρήστος Κοντοχρήστος, Δημήτρης Τόσκας, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Νίκος Γιαννακόπουλος, Αλέξανδρος Σμυρλής, Διονύσης Γιαννούλης, Μιχάλης Τσαμουρλίδης.

32 παίκτες σε 30 ματς

Ο Πανιώνιος είναι η Τρίτη ομάδα (μαζί με 4 ακόμα) που σε ολόκληρο το πρωτάθλημα χρησιμοποίησε 32 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους μόλις 2 ξένοι (Οκόγε, Μιλοβάνοβιτς). Στην κορυφή της λίστας, η Κέρκυρα με 35 παίκτες και δεύτερη η ΑΕΚ με 33. Ο ΠΑΣ Γιάννινα χρησιμοποίησε μόλις δύο ενδεκάδες.

35 η Κέρκυρα
33 η ΑΕΚ
32 ο Πανιώνιος
32 ο Πλατανιάς
32 η Βέροια
32 ο ΠΑΟΚ
32 ο ΠΑΟ
31 η Ξάνθη
31 ο Άρης
31 ο Αστέρας
27 ο Λεβαδειακός
28 ο ΟΣΦΠ
28 ο ΟΦΗ
28 ο Πανθρακικός
24 ο Ατρόμητος
22 ο ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν υπάρχουν σχόλια