Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σύνοψη Απολογισμού απερχόμενης Διοίκησης στη Γενική Συνέλευση

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου ενημέρωσε τον κόσμο του Ιστορικού, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, για το έργο που έγινε από...

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου ενημέρωσε τον κόσμο του Ιστορικού, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, για το έργο που έγινε από την διοίκηση του κ. Τσάβαλου σε Ερασιτέχνη και ΠΑΕ, κατά την διάρκεια της θητείας της.


Ουσιαστικά πρόκειται για μία σύνοψη του απολογισμού που έκανε η διοίκηση στην Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά: 

Απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης για τον Ερασιτέχνη και για την ΠΑΕ.

Όπως παρουσιάστηκε ο απολογισμός από τον Πρόεδρο Β. Τσάβαλο και τον Αντιπρόεδρο Μ. Δημητρίου, για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο Πανιώνιος ΓΣΣ τρέχει με ένα προϋπολογισμό ρεαλιστικό, βασισμένο στα πραγματικά του Έσοδα και με Έξοδα τα οποία είναι προσανατολισμένα στην ανάπτυξη του πραγματικού Αθλητισμού και την βελτίωση των αθλητικών υποδομών. Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά, και παρά την μακροχρόνια σοβαρότατη οικονομική κρίση, ο ερασιτέχνης Πανιώνιος συνέχισε να προσφέρει υψηλού επιπέδου Αθλητική παιδεία χάριν και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες και θυσίες των Εφόρων, των Προπονητών και όλων των εργαζομένων του Συλλόγου. Σημείωσε ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έγινε σοβαρή προσπάθεια στη βελτίωση των εγκαταστάσεων (συντήρηση Πισίνας, Καυστήρων, εύρεση χώρων για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου). Ακόμη παρουσίασε την προσπάθεια που γίνεται στην εύρεση χρηματοδότησης για την συντήρηση του Σταδίου, αναφέροντας την υποβολή εμπεριστατωμένης Μελέτης στον ΟΠΑΠ για την στεγανοποίηση και τη βελτίωση των κερκίδων και των λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων. Αναφέρθηκε ακόμη στη συμμετοχή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ σε συνέδριο που έγινε στις Βρυξέλλες με σκοπό τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πολυαθλητικών Σωματείων. Ο Πανιώνιος αποτελεί ήδη ιδρυτικό μέλος αυτής της ένωσης μαζί με την Σπορτινγκ Λισσαβώνας, την Ρασινγκ Κλουμπ Παρί, τη Φερεντσβαρος και την Λατσιο. Αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αγίου Δημητρίου στα πλαίσια της ανάπτυξης του Ειδικού Αθλητισμού. Τέλος αναφέρθηκε στην κίνηση που γίνεται μαζί με τον Μίλωνα στην κατεύθυνση της δημιουργίας Επιτροπής για τον Αθλητικό Σχεδιασμό στη Νέα Σμύρνη και τις επαφές με τις δημοτικές παρατάξεις για το συντονισμό αυτών των προσπαθειών με τον Δήμο.
Έκλεισε τον απολογισμό του Ερασιτέχνη λέγοντας ότι ο τρέχων Προϋπολογισμός θα είχε κλείσει οριακά θετικός, αλλά δυστυχώς ανελαστικές υποχρεώσεις από το παρελθόν δεν θα τον αφήσουν να ισοσκελίσει.

Αναφορικά με την ΠΑΕ έγινε παρουσίαση του τεράστιου ελλείμματος που παρέλαβε η Διοίκηση και το οποίο αντιμετωπίζεται με κάθε τρόπο, καθώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δημιουργούσε και δημιουργεί μέγιστο κίνδυνο στην επιβίωση της ομάδας. Επί πλέον, παρουσιάστηκαν τα έσοδα της ΠΑΕ που προέκυψαν από πωλήσεις παικτών κατά τη διετή θητεία της διοίκησης και δημοσιεύτηκαν ήδη στα χθεσινά ρεπορτάζ. Επίσης, η διοίκηση της ΠΑΕ παρουσίασε και τις υποχρεώσεις προς τρίτους που κατάφερε να καλύψει η κυανέρυθρη ΠΑΕ τα τελευταία 2 χρόνια, υποβάλλοντας σε τεράστιες προσωπικές θυσίες τους ποδοσφαιριστές της, το τεχνικό της επιτελείο, τους υπαλλήλους της αλλά και μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου. Αυτές τις υποχρεώσεις σας παραθέτουμε παρακάτω:

Απαιτήσεις που εξυπηρετήθηκαν
1. Tomas Belic 73.000

2. Davor Kukec 195.910

3. Bosko Balaban 35.000

4. Martin Latka 380.900

5. Gaspar Josef 17.808

6. Al Ahly (Ahmed Magdy) 268.333

7. Bedi Buval 40.000

8. Λευκός Σταυρός 40.756,33

9. Καβαλιέρης Μιχάλης 46.663

10. Λεμονής Παναγιώτης 318.000

11. Recoba Alvaro 65.000

12. Imprire 58.000

13. Kuqi Njazi 141.640,36

14. Πετκάκης 68.977

15. Παναγόπουλος Λεωνίδας 31.000

16. Riera Lorenzo 64.000

17. Μάκος Αλέξανδρος 3.592,70

18. Sverkoc 20.000

19. Sochaux - Sverkoc 54.570

20. Estoyanof 135.375

21. Milovanovic 74.000

22. Marfin Leasing (πουλμαν ομάδας) 115.064



Εκκρεμότητες που βρέθηκαν αλλά ακόμα δεν έχουν λυθεί:
1. Μπονόβας (μανατζερ) για πώληση Σπυρόπουλου Νικόλαου - 400.000 πλεον τόκοι

2. Oula Cesar Jules - 

3. Risgard Κasper - 

4. Κουγιούφας Γεώργιος ατύχημα στο παιχνίδι με Ολυμπιακό 2005 - 250.000

5. Cedric Varault - 

6. Global Ltd - 771.000

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι ρόδινα. Κάθε άλλο, η συνέχεια παραμένει εξίσου δύσκολη για τα υπόλοιπα 3-4 χρόνια κι εφ΄όσον η ομάδα παραμένει στην Superleague κάθε χρόνο. Στόχος της απερχόμενης διοίκησης, όπως δήλωσε ο κ. Τσάβαλος, είναι να συνεχιστεί αυτό το μοντέλο εξυγίανσης ελπίζοντας ότι στην πορεία θα μπορέσει να προσελκύσει αξιόπιστους επενδυτές με σκοπό να συνεχίσουν το ίδιο μοντέλο ανάπτυξης δίνοντας μεγάλο βάρος στην ορθή και συστηματική εκμετάλλευση των πλούσιων ακαδημιών της ομάδας. Εκλεισε λέγοντας, ότι με αυτόν τον στόχο η απερχόμενη διοίκηση διεκδικεί την ψήφο των μελών του Πανιωνίου ΓΣΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια