Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν μπόρεσε ο Ιστορικός

Στο «παγωμένο» Αρτάκης, λόγω της τιμωρίας μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ομάδα, ο Ιστορικός δεν μπόρεσε να ...

Στο «παγωμένο» Αρτάκης, λόγω της τιμωρίας μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ομάδα, ο Ιστορικός δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τον Ολυμπιακό (66-57).

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο, όμως η κακή εμφάνιση της τρίτης περιόδου, δεν την επέτρεψαν να διεκδικήσει τη νίκη.

Η απουσία των φιλάθλων του Πανιωνίου, αλλά και η μη συμμετοχή λόγω τραυματισμού του Νίκου Παππά, ήταν δύο βασικά στοιχεία τα οποία και έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να μην καταφέρει ο Ιστορικός να παλέψει έως το τέλος για το θετικό αποτέλεσμα.

Πρώτος σκόρερ για τους κυανέρυθρους ο Μαρκ Πέιν με 12 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Μπόγρης με 10.

Το παιχνίδι

Ο Ιστορικός ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι και με πολύ καλές άμυνες, αλλά και σωστές λύσεις στην επίθεση, κατάφερε να στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να είναι μπροστά στο σκορ με 16-13.

Στην δεύτερη περίοδο υπήρξε «μπλακ άουτ» στους κυανέρυθρους, με τον Ολυμπιακό να βελτιώνεται σε άμυνα και επίθεση και έτσι το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά σκορ με 29-36.

Το σκηνικό και στην τρίτη περίοδο δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τους ερυθρόλευκους να είναι εμφανώς καλύτεροι, τον Πανιώνιο να μην μπορεί να βρει τις απαραίτητες λύσεις και το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους να έχει φτάσει μέχρι και τους 17 πόντους.

Στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος προσπάθησε να μειώσει την διαφορά που είχε «χτίσει» ο Ολυμπιακός και τα κατάφερε ρίχνοντάς την στους εννιά στο τέλος της αναμέτρησης… Τελικό σκορ: 57-66.

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 29-36, 40-58, 57-66

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Γιάνκοβιτς 8, Αθηναίου 6, Μπατής 6, Μίλμπουρν 7, Κις 3, Πέιν 12, Μπούκερ 4, Καββαδάς, Μοτσενίγκος, Αθανασούλας 1, Αγραβάνης, Μπόγρης 10.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Σπανούλης 14, Χάινς 8, Άντιτς 7, Λο 6, Περπέρογλου 8, Σερμαντίνι 10, Πρίντεζης, Παπανικολάου 1, Σλούκας 2, Κατσίβελης 3, Πάουελ 2, Πέρκινς 5.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια