Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Βασίλης Ρόβας δίνει «απαντήσεις» μέσω του panionianea.gr

Τις τελευταίες μέρες έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με την αποχώρηση του Βασίλη Ρόβα από τον Πανιώνιο. Τα panionianea.gr επικοινώνησαν με τον...

Τις τελευταίες μέρες έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με την αποχώρηση του Βασίλη Ρόβα από τον Πανιώνιο.


Τα panionianea.gr επικοινώνησαν με τον έμπειρο μέσο, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας μας ξεκαθαρίζει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μην ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ιστορικό.

Παράλληλα, τόνισε πως από το να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, προτίμησε να δεχτεί την πρόταση του Απόλλωνα, τον οποίο και χαρακτήρισε σύλλογο με οργάνωση.

Τέλος, ευχαρίστησε την διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο του Πανιωνίου, προσθέτοντας πως «…εύχομαι στο μέλλον να ξαναγυρίσω κάποια στιγμή στην ομάδα».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Ρόβα στα panionianea.gr:

-Βασίλη αρχικά σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα σου ομάδα. Η αλήθεια είναι πως η μεταγραφή σου στον Απόλλωνα προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά στον κόσμο του Πανιωνίου. Θα θέλαμε να μας πεις εσύ τι ακριβώς έγινε…

«Ήταν καθαρά δική μου απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα και όχι της διοίκησης. Είχα κλείσει σε ομάδα του εξωτερικού, τελικά όμως χάλασε η μεταγραφή και για να μην μείνω χωρίς ομάδα, από το να πάω σε άλλη ομάδα Σούπερ Λιγκ, προτίμησα τον Απόλλωνα, που είναι σοβαρός σύλλογος με οργάνωση».

-Στην ομάδα έκατσες περίπου ένα χρόνο…

«Ήμουν ένα χρόνο στην ομάδα, έπαιξα σχεδόν τσάμπα, αγάπησα πολύ την φανέλα όσο καμίας άλλης ομάδας και δέθηκα πολύ με τον κόσμο του Πανιωνίου. Εύχομαι στο μέλλον να ξαναγυρίσω κάποια στιγμή στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση του Πανιωνίου, που παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, δεν με άφησε ποτέ να νιώσω άσχημα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τους φιλάθλους της ομάδας».

-Η παρουσία σου στον Πανιώνιο κρίνεται επιτυχημένη…

«Μέσα σε ένα χρόνο καταφέραμε πολλά. Να σώσουμε μαζί με όλα τα παιδιά πέρυσι τον Πανιώνιο στον δεύτερο γύρο, που πολλοί δεν μας υπολόγιζαν και να συνεχίσουμε φέτος την καλή πορεία της ομάδας, κάνοντας όλη την Ελλάδα να παραμιλάει στο πρώτο εξάμηνο. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Ελευθερόπουλο και στους Κώστα Παναγόπουλου, Νόνι Λίμα, Βαγγέλη Μπέγα για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τους ευχαριστώ για όλα».

-Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο της ομάδας;

«Ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να στηρίξει το τεχνικό τιμ. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και η αλήθεια είναι πως η ομάδα του πρώτου γύρου έχει μεγάλη διαφορά με αυτή του δεύτερου. Οπότε χρειάζεται πίστωση χρόνου. Ξέρω όμως ότι σαν άνθρωποι είναι μαχητές και δουλευταράδες και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουν».

-Και δύο λόγια για τη νέα σου ομάδα, τον Απόλλωνα;

«Ο Απόλλωνας είναι ένας σύλλογος με οργάνωση και γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά. Ο Πρόεδρος κ. Βελλής με έπεισε να έρθω στην ομάδα. Ελπίζω να βοηθήσω στους στόχους της ομάδας και αν ανέβει στην Σούπερ Λιγκ, γιατί το αξίζει».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

7 σχόλια

  1. Ήμουν ένα χρόνο στην ομάδα, έπαιξα σχεδόν τσάμπα ταδε εφη ροβας,τι αλλο να πουμε και τοσο που παιζουν οι εναπομιναντες
    ισως και να ειναι το αναλογο των χρηματων που παιρνουν.κακα τα ψεματα ολοι δεν ειναι Φανουρηδες.Κακα τα ψεματα εβλεπα τον αγωνα με τον πας και εβριζα σε καθε φαση που ο κολοβος και ο ντουνης με την πρωτη κοντρα πεφτανε και ζητουσαν φαουλ αντι να παλεψουν και να πεισμωσουν με την συμπεριφορα των ιωαννινων και τωρα που αναλογιστηκα και την οικονομικη ενδεια των παιχτων δεν ξερω πια τι να πω.......και δεν υπαρχει δικαιολογια και αλλοι ειναι απληρωτοι και παιζουν καλυτερα γιατι και εγω βρισκομουν και βρισκομαι στη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε ρε παιδιά; Μόνος του αποφάσισε να φύγει; Και τώρα, τι θα κάνουμε χωρίς το άλλοθι ότι η διοίκηση δεν τον κράτησε και ότι κάτι ύποπτο έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την απάντηση στην έδωσε ο ίδιος: " έπαιξα σχεδόν τσάμπα". Προφανώς σαν ένς από τους καλύτερους παίκτες του Α Γυρου ζήτησε κάτι παραπάνω από το σχεδόν τσάμπα και αυτό είχε σαν συνέπεια να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα τα ξερεις 12.12 κ αφου δεν υπαρχουν χρηματα εχεις εσυ να μας τον κανεις δωρο να τον κρατησουμε ;ε τι λες ; εχεις κανα ψιλο. να δωσουμε ολοι μαζι να το φερουμε το καλοκαιρι ; θελετε ν ανοιξουμε λογαριασμο να δειτε τι ποσο θα μαζεψουμε για τον ροβα να ερθει το καλοκαιρι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά έχω ψοφήσει στο γέλιο... Να σαι καλά ρε Ανώνυμε των 12:12 πμ... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά βρε παιδιά,εσείς ειρωνευόσαστε...! προφανώς δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι οποιανού παίκτη (με καλή αγωνιστική συμπεριφορά και καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία) το συμβόλαιο λήγει,αυτός φεύγει! Φέτος την έσωσαν τη χρονιά από τον πρώτο γύρο,αυτοί που πρόλαβαν να παίξουν πριν φύγουν ή πριν τους διώξει ο Ελέ...Να δούμε του χρόνου ποιοί θα σώσουν αγωνιστικά την ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμοι των 9.29 και 10.17 η απάντηση είναι απλή: Ας του δίναμε τα λεφτά που θα δώσουμε σε όλους αυτούς που πήραμε για να τον αντικαταστήσουν. Όσο για τα γέλια να δω με ποιους θα παίξουμε τον επόμενο χρόνο στην Σουπερλίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή