Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάμε να κερδίσουμε»

Για το Σαββατιάτικο (16/02) εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα μίλησε στους παίκτες του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο τεχνικός του Πανιωνίο...

Για το Σαββατιάτικο (16/02) εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα μίλησε στους παίκτες του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.


Ο τεχνικός του Πανιωνίου, πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης (13/02), μίλησε για λίγα λεπτά στους ποδοσφαιριστές του για το ερχόμενο ματς με τους "Φαίακες".

Ο νεαρός προπονητής στάθηκε στην κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, δίνοντας παράλληλα και το... σύνθημα για νίκη. «Με την Κέρκυρα είναι ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Παράλληλα, τους μίλησε για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας τους χαρακτηριστικά «...παίξατε αρκετά καλά με τον ΠΑΣ, άσχετα από το αποτέλεσμα», ενώ δεν παρέλειψε να τους επισημάνει και τα λάθη τα οποία και έκαναν.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης (13/02), περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτική.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Ρε αδέρφια σταματήστε το δούλεμα. Όλα έχουν κι ένα όριο!!!
    Μπορείς να πεις ότι έπαιξαν με πάθος, με τσαμπουκά, με αυταπάρνιση και ότι άλλο ηρωικό θέλετε. Αλλά το καλά που το είδατε?
    Κάτι σαν σουτ στο 2' και κάτι σαν κεφαλιά στο 94'. Και τον μισό αγώνα τον παίζαμε στα ίσια (11-11 και 10-10) Αυτό είναι το καλά? Θέλετε να μας τρελάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Γιαννενα με τα ιδια προβληματα με εμας, (μέχρι 3 μεταγραφές κτλ) πάνε σφαίρα. Γιατι? Έχουν καλύτερους μικρούς μήπως? Απλά οι 3 μεταγταφές που έκαναν κάνουν την διαφορά! Ποιες ήταν οι δικές μας? Καμπάνταης, Ανδράλας και Αραβίδης(ο μόνος που παίζει). Ποιος φταίει για αυτό?Είναι δυνατόν να έχουμε 3 μεταγραφές και οι 2 να γίνονται για τον πάγκο? Με δύο κανονικούς έμπειρους παίχτες που να παίζουν θα είμαστε εύκολα 5οι. Και δεν λέω και για άλλες πατάτες και ανεξήγητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή