Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστασιάδης στα panionianea.gr: «Στο αίμα μου ο Πανιώνιος»

Ο Ζάχος Αναστασιάδης παραχώρησε μία κυανέρυθρη από καρδιάς συνέντευξη στα panionianea.gr . O 31χρονος διεθνής περιφερειακός επέστρεψε το Κα...

Ο Ζάχος Αναστασιάδης παραχώρησε μία κυανέρυθρη από καρδιάς συνέντευξη στα panionianea.gr.


O 31χρονος διεθνής περιφερειακός επέστρεψε το Καλοκαίρι στον Πανιώνιο, στην ομάδα δηλαδή που τον ανέδειξε και φόρεσε το «σκουφάκι» της στο παρελθόν για οκτώ χρόνια!

Ο έμπειρος άσος αποτελεί την φετινή σεζόν –μαζί με τον Γιάννη Θωμάκο- δάσκαλο για τους νεαρούς συμπαίκτες του στον Ιστορικό, εξηγώντας τους τα… μυστικά του αθλήματος, αλλά και σε πόσο μεγάλη ομάδα αγωνίζονται.

Τα panionianea.gr μίλησαν με τον Αναστασιάδη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αγάπη του για τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε στο τατουάζ με τον Πάνθηρα που έχει στο χέρι του, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε στον Ιστορικό, ενώ κάλεσε και τους Πάνθηρες να βοηθήσουν την ομάδα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζάχου Αναστασιάδη στα panionianea.gr:

-Ζάχο εσύ με τον Γιάννη Θωμάκο είστε οι έμπειροι της ομάδας. Εκτός όμως από παίκτης του Πανιωνίου γνωρίζω πως είσαι και οπαδός του…

«Είμαι Πανιώνιος και έχω δεθεί με την ομάδα απ’ τα προηγούμενα οκτώ χρόνια σερί που ήμουν στον σύλλογο. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως την ομάδα την έχω στο αίμα μου, με το τατουάζ του Πάνθηρα που έχω στον δικέφαλο του δεξιού μου χεριού μου από το 2005»

-Το Καλοκαίρι έφτασε στα χέρια σου η πρόταση του Πανιωνίου. Αλήθεια το σκέφτηκες καθόλου πριν πεις το “ναι” ;

«Έχω ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές με αυτήν την ομάδα. Φέτος μου ζητήθηκε να γυρίσω για να βοηθήσω την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και ανταποκρίθηκα στην πρόταση, ενώ παράλληλα είχα άλλες πολύ καλύτερες προτάσεις οικονομικά. Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή, ούτε για τα χρήματα, ούτε για τίποτα δεν θα έλεγα όχι και γύρισα κατευθείαν».

-Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που έπαιξαν ρόλο για εσένα, ώστε να επιστρέψεις στην ομάδα;

«Σημαντικό ρόλο στην επιστροφή μου έπαιξε ο έφορος Πέτρος Δεβερίκος και βέβαια ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τσάβαλος. Στη συνέχεια βέβαια έπαιξε τον ρόλο του και ο προπονητής κ. Πασλής, αλλά και οι άνθρωποι του Πανιωνίου που μου είπαν ότι θα επιστρατεύσουν πίσω κ τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Θωμάκο. Χάρηκα πολύ με αυτή την κίνηση».

-Και εσύ, αλλά και ο Γιάννης έχετε αποδείξει την αγάπη σας για τον Πανιώνιο…

«Μαζί με τον Γιάννη είμαστε οι μεγαλύτεροι ηλικιακά παίκτες, αγαπάμε την ομάδα πάρα πολύ και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτήν. θέλω να πω ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και προσπαθούμε κάθε μέρα, αψηφώντας τις καταστάσεις και τις διάφορες, μόνο για τον Πανιώνιο. Τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης ήρθαμε για να βοηθήσουμε και τους μικρούς αθλητές μας να εξελιχτούν και να πάρουν εμπειρίες δίπλα μας, ώστε να έχουν σημαντικό μέλλον στο πόλο».

-Πες μου για τον στόχο της παραμονής και στείλε το δικό σου μήνυμα στον κόσμο της ομάδας…

«Θέλουμε και πρέπει να σώσουμε την χρόνια και να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία φέτος. θέλω στον δεύτερο γύρω να μας βοηθήσουν και οι Πάνθηρες σ’ αυτές τις δύσκολες αναμετρήσεις εντός έδρας. Ξέρουμε όλοι πόσο αγαπάνε το τμήμα και ενδιαφέρονται για τον Πανιώνιο. Θέλω να τους κάνω έκκληση να βοηθήσουν και όλα θα πάνε καλά, γιατί αυτοί είναι το “άλφα κ το ωμέγα” του Πανιωνίου. Η αντεπίθεση μας στον δεύτερο γύρω ξεκίνησε αρχής γενομένης από την πολύ καλή εμφάνιση που είχαμε με τον ΠΑΟ και με την πρώτη ουσιαστικά παρουσία των Πανθήρων στο γήπεδο»

-Ο Πανιώνιος τι είναι για σένα;

«Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και εγώ από την μεριά μου θα κάνω τα πάντα για τον Ιστορικό».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

3 σχόλια

  1. ρε παιδιά έτσι ποιος άλλος αθλητής έχει μιλήσει για το σύλλογο εκτός απο μερικούς του πόλο ; έχετε μέρος στις καρδιές μας ...απολογούμαι που δεν πήγα γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά του πόλο, όπως και σε τεχνικό team κ.λ.π. που παρότι είναι απλήρωτα κάνουν ότι μπορούν. Μπράβο και σε Θωμάκο και Αναστασιάδη που ξέραν το καλοκαίρι που ήρθαν ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Είναι 2 παιδιά που έχουν τιμήσει το σήμα του Ιστορικου και μακάρι να θελήσουν να ασχοληθούν μετά το τέλος της καρριέρας τους από άλλο πόστο και δεν εννοώ μόνο στο πόλο, αλλά και στον σύλλογο γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ φίλε , μακάρι αθλητές σαν αυτούς τους 2 να ασχοληθούν με το σύλλογο γενικότερα...να μπουν σε ένα ΔΣ και στο ποδόσφαιρο

    τέτοιους θέλουμε στο σύλλογο σαν θωμάκο και ζάχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή