Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος δεν έπεσε ακόμη…

Του Πάνου Κατσούλα... …όμως ο κίνδυνος ελλοχεύει! Και είναι τεράστιος! Αν ο Πανιώνιος τελικά υποβιβαστεί δε θα οφείλεται στον Ελευθερόπου...

Του Πάνου Κατσούλα...

…όμως ο κίνδυνος ελλοχεύει! Και είναι τεράστιος! Αν ο Πανιώνιος τελικά υποβιβαστεί δε θα οφείλεται στον Ελευθερόπουλο, που επί της εποχής του και παρά την απειρία του, όταν έπαιζε πλήρης (δηλ. πριν την αποχώρηση Ρόβα και όταν δεν είχε τραυματισμούς και τιμωρίες), απέδιδε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα απ’ το αποτέλεσμα.


Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Ελέ στον αγώνα με την Κέρκυρα έκανε λάθος αλλαγές π.χ. έβγαλε το Ρόκα για να βάλει τον Οκόγιε. Μα το έκανε διότι ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι και επιπλέον δεν είχε άλλον επιθετικό! Λέτε να είχε στη διάθεσή του το Ρονάλντο και να μην τον χρησιμοποιούσε; Δεν είμαι προσωπολάτρης, όμως ο Ελέ πιστεύω ότι έχει τη μικρότερη ευθύνη για την καθίζηση του Πανιωνίου. Ούτε θ’ αυξηθούν οι πιθανότητες σωτηρίας αν ο Ιστορικός τον αντικαταστήσει. Η συνέχεια θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολη.

Ο φετινός Πανιώνιος βρίσκεται σε μια δύσκολη συγκυρία. Από τις πιο δύσκολες στην ιστορία του! Και αυτό διότι εδώ και μεγάλο διάστημα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, με περιθώρια αντίδρασης μηδαμινά έως ανύπαρκτα! Το δεύτερο γύρο ομάδες που στον πρώτο δεν βλέπονταν μπόρεσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να ενισχυθούν. Ο Πανιώνιος και να ήθελε δε μπορούσε! Επίσης ήταν άτυχος διότι είχε πλήθος τραυματιών, που δεν μπορούσαν ν’ αντικατασταθούν. Όπως βέβαια είχε και αρκετές τιμωρίες, που αυτές όμως δεν οφείλονται σε ατυχία αλλά απερισκεψία! Αν λοιπόν ο Πανιώνιος κάτω απ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες καταφέρει να περάσει τη στενωπό, δηλ. να σώσει την κατηγορία, τότε θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία, που θα μετρήσει καθοριστικά και για το μέλλον του.

Όλα τα επόμενα παιχνίδια θάναι δύσκολα. Θα είναι πραγματικοί τελικοί! Τελικός δε θάναι μόνο ο επόμενος αγώνας με τον Πανθρακικό, που διαθέτει αξιόμαχο σύνολο, ιδίως στο 2ο γύρο. Όμως μέσα από τις δυσκολίες ανδρώνονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.

Με βάση το πρόγραμμα που απομένει ο Πανιώνιος μπορεί να συγκεντρώσει 8 - 9 βαθμούς ακόμη και να σωθεί. Διότι εκτιμώ ότι εκεί περίπου θα «παίξει» η γραμμή του υποβιβασμού. Χρειάζεται όμως να ματώσει και να μην αγχωθούν οι νεαροί του ποδοσφαιριστές. Επίσης επιβάλλεται να τύχει της καθολικής συμπαράστασης των φιλάθλων του! Αν οι φίλοι του Πανιωνίου εξακολουθήσουν να είναι απόντες, τότε στο τέλος κανένας δε θα δικαιούται δια να ομιλεί και κυρίως δια να γκρινιάζει! Διότι δε φτάνει μόνο να λέμε ότι εμείς θα σώσουμε τον Πανιώνιο, αλλά και να το αποδεικνύουμε.

ΥΓ: Κάποιος θα πρέπει να διαμηνύσει στον ταλαντούχο Σάμαρη, ότι το ποδόσφαιρο εκτός από δύναμη απαιτεί και κρίση. Όταν εκτελεί κόρνερ πρέπει να στέλνει τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και όχι στην περιοχή της ομάδος του! Διότι έτσι σχεδόν τα εκτελούσε στον αγώνα με την Κέρκυρα.

2 σχόλια

  1. ναι συμφωνω, με την αποψη, δεν φταιει μονο ο ελε.. και αλλεσ ομαδες,ειχαν τετοια αποτελεσματα,γι' αυτο ολοι διπλα στην ομάδα τωρα που μας χρειαζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oloi konta sthn omada magkes... telos h gkrinia... Voithame ton panionio, ta pragmata einai dyskola pleon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή