Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καββαδάς στα panionianea.gr: «Η ομάδα θα μάχεται σε κάθε παιχνίδι»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Βασίλης Καββαδάς. Ο Ιστορικός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος στο πρωτάθλημα...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Βασίλης Καββαδάς.

Ο Ιστορικός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ και ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- τόσο στη νίκη επί της Καβάλας όσο και στο ερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Παράλληλα, τόνισε πως πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου, αλλά έδωσε και τα συγχαρητήρια του στον Νίκο Παππά για την ανάδειξη του ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Καββαδά στα panionianea.gr:

-Βασίλη μία ακόμη νίκη για τον Πανιώνιο, αυτή τη φορά κόντρα στην Καβάλα…

«Μας έδωσε ρυθμό η σκληρή μας άμυνα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε πάντα και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε. Ήταν μία ακόμη σημαντική νίκη».

-Επόμενος αντίπαλος ο Κολοσσός στη Ρόδο…

«Έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε για το ματς με τον κολοσσό. Η ομάδα αυτή πρέπει να συνεχίσει να μάχεται σε κάθε παιχνίδι. Και αυτό θα κάνει. Έτσι θα προχωρήσουμε σωστά. Σκληρή δουλειά από όλους μας».

-Τι άλλαξε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο με την Καβάλα και παρουσίασε πολύ καλύτερο πρόσωπο;

«Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο πολύ συγκέντρωση και παίξαμε ακόμη πιο δυνατά. Έτσι καταφέραμε να επιβάλουμε την ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη».

-Εσύ βλέπουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι βρίσκεις όλο και περισσότερο τα πατήματα σου. Νιώθεις πως πλέον είσαι απόλυτα έτοιμος, μετά και από εκείνον τον τραυματισμό που είχες;

«Ο τραυματισμός, πλέον, έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό. Είμαι καλά τώρα, έχω βρει τα πατήματα μου και είμαι απόλυτα έτοιμος. Εγώ αυτό που κάνω, είναι να ακούω τους προπονητές μου και προχωράμε».

-Θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

«Έχω ξαναπεί πως ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να μας στηρίζει πάντα. Η ομάδα έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της είναι ακόμα πιο δυνατή και παίζει με μεγαλύτερη ενέργεια. Τον θέλουμε και στην συνέχεια κοντά μας».

-Και ένα σχόλιο για τον Νίκο Παππά, που αναδείχθηκε MVP του πρώτου γύρου;

«Θέλω να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου στον Νίκο γι’ αυτή την μεγάλη διάκριση. Πραγματικά την άξιζε».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια