Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αλήθεια για Ρόβα...

Ο Βασίλης Ρόβας, ως γνωστών, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Πάμε, όμως,...

Ο Βασίλης Ρόβας, ως γνωστών, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Πάμε, όμως, να κάνουμε μία μίνι αναδρομή στην "υπόθεση" του έμπειρου ποδοσφαιριστή.


Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το συμβόλαιο του 29χρονου αμυντικού μέσου με τον Πανιώνιο έληγε στις 31 του περασμένου Δεκέμβρη. Η διοίκηση της ομάδας του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης, την οποία μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής την είχε χαρακτηρίσει με πρόσφατες δηλώσεις του, εξαιρετική, συμπληρώνοντας μάλιστα πως ήταν και ιδιαίτερα τιμητική προς το πρόσωπο του.

O Ρόβας, όμως, είχε απαντήσει αρνητικά στην συγκεκριμένη πρόταση, αφού εξήγησε στους ανθρώπους του συλλόγου πως είχε κάποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και δική του επιθυμία ήταν να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα εκτός συνόρων.

Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη, η διοίκηση του Ιστορικού αποφάσισε να προχωρήσει στην ανανέωση συνεργασίας με τον Κουλουχέρη, προκειμένου να μην χαθεί και άλλος έμπειρος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ της ομάδας.

Τελικά, τα πράγματα φαίνεται πως δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελε και περίμενε ο Ρόβας και έτσι για να μην μείνει, ουσιαστικά, χωρίς ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Απόλλωνα.

Έτσι έχουν τα πράγματα, σχετικά με την αποχώρηση του Βασίλη Ρόβα από τον Πανιώνιο...

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

11 σχόλια

  1. ΜΑΓΚΕΣ Ο ΡΟΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι γιατι ο Manager του τον κορόιδεψε? ποιος βγηκε κερδισμένος με το να φύγει ο Ρόβας από εμας και να παει στη Β εθνική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διωξτε τραυματια κουλοχερη και παρτε ροβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θυμάμαι να γράφεται επανειλημμένα ότι μεταξύ Κουλοχέρη και Ρόβα επιλέξαμε τον πρώτο γιατί στα χαφ είχαμε λύσεις, ενώ στην άμυνα όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο οτι ειχε προταση και απο ατρομιτο και ειχε αρνηθει...ελπιχω οτι το καλοκαιρι θα ερθει παλι στο Πανιωνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς επαληθεύτηκε η φήμη που κυκλοφορούσε όλη την προηγούμενη για διπλό τα Γιάννενα. ........"βοήθησε" και ο Καμπάνταης σε αυτο. Ελπίζω να επαληθευτεί και αυτήν την εβδομάδα γιατί αυτή τη φορά είναι ευχάριστα τα νεα που μας έρχονται από Κέρκυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.ΚΡΙΜΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην αεκ φαίνεται ότι οι μεγαλοπαράγοντες της συσπειρώνοντα...ΕΜΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΕΙΣ... δεν έχουμε μεγαλοπαράγοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμεις τους διώξαμε τους μεγαλοπαραγοντες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είπε οτι θα φύγει ο Σπανός από τον Ατρόμητο και πέσανε όλοι να τον μεταπείσουνε (Δήμος, παίχτες, οπαδοί κλπ) γτ ξέρουνε χωρίς αυτόν θα σβηνόντουσαν από το χάρτη, κακά τα ψέματα...Οι αεκτζίδες είναι κάθε μέρα στο σπίτι του Μελισανίδη...εμείς τι κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή