Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το νέο συμβόλαιο και η ρήτρα για Κούρο!

Ο Αλέξανδρος Κούρος αποτέλεσε φέτος μία από τις ευχάριστες αποκαλύψεις του Πανιωνίου, καθώς με τις εμφανίσεις του έδειξε πως μπορεί να βοηθή...

Ο Αλέξανδρος Κούρος αποτέλεσε φέτος μία από τις ευχάριστες αποκαλύψεις του Πανιωνίου, καθώς με τις εμφανίσεις του έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει πολύ σημαντικά την ομάδα τόσο την φετινή σεζόν όσο πολύ περισσότερο και στο μέλλον. Έτσι η ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο είναι και η επιβράβευση για τον νεαρό άσο.


Ο 20χρονος αριστερός μπακ επέκτεινε την συνεργασία του μέχρι το καλοκαίρι του 2016, με πολύ σημαντική αύξηση στις οικονομικές του απολαβές. Όπως αναφέρει, λοιπόν, η εφημερίδα Goal, ο Κούρος αμειβόταν μόνο με τον μηνιαίο του μισθό δλδ. 800-900 ευρώ και πλέον, αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του, θα καρπωθεί συνολικά ως πάγιες αποδοχές 150.000 ευρώ!

Με τη νέα συνεργασία των δύο πλευρών, ο Κούρος τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του θα λάβει 40.000 ευρώ, 50.000 ευρώ τον δεύτερο και 60.000 ευρώ τον τρίτο, συν 10.000 μπόνους για κάθε έτος αν ο 19χρονος άσος "πιάσει" τις 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Κάτι που αναμένεται να γίνει αν είναι απόλυτα υγιείς.

Παράλληλα, ο "Ιστορικός" φρόντισε να βάλει ρήτρα ύψους ενός εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού, ώστε να διασφαλιστεί δια παν ενδεχόμενο, δείχνοντας παράλληλα στον ποδοσφαιριστή ότι πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητές του.

Έτσι, με την συγκεκριμένη συμφωνία με τον Κούρο, ο Πανιώνιος αποδεικνύει ότι εκτιμά ποδοσφαιρικά την αξία του 20χρονου άσου, δίνοντας του ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο.

Ο Κούρος είναι ο δεύτερος, μετά τον Κούρντι, που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ιστορικού, ενώ στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του Ντούνη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου και όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

6 σχόλια

  1. Αυτές οι ρήτρες είναι για γέλια. Δώσαμε τον Σιόβα λιγότερο από 300 χιλιάρικα, τον Σάμαρη το ίδιο, τον Μανιάτη καμμιά 200αριά (και αν!)και για τον Κούρο αν μας έρθει πρόταση 150 χιλιάρικα θα πούμε όχι, έ??? Μας δουλεύουν. Αν δεν βρεθεί ιδιοκτήτης για πολλά χρόνια θα μας κάνουν πλάκα δυστυχώς τα παραρτήματα του Βαγγέλη (Γιάννενα,Ατρόμητος)και πολλοί άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που ξέρεις εσύ ρε φίλε πόσο δώσαμε το Σιόβα ή το Μανιάτη ή το Σάμαρη? Είδες καμμιά ανακοίνωση του Πανιωνίου να λέει τέτοιο πράγμα. Επειδή εγώ έχω εμπιστοσύνη ΜΟΝΟ στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ, σε ενημερώνω ,ότι ο Σιόβας, ο Τσότσαλιτς , ο Σπυρόπουλος, ο Σάμαρης και πολλόι άλλοι ΑΝΗΚΟΥΝ στον Πανιώνιο. Άντε ρε Αντιπανιώνιοι και εγκάθετοι όλοι εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα μου ντε, μας ενημέρωσε και κανένας? Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε αν πήρε χρήματα η ομάδα. Τι εννοείς ότι ανήκουν στον Πανιώνιο? Μπορείς σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις? (το αντιπανιώνιος φαντάζομαι π΄γαινε αλλού και όχι σε εμένα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ανανέωση και μπράβο στη διοίκηση καθώς και στον παίκτη για αυτή τη συμφωνία.
    Μην λέμε μόνο τα στραβά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδη ανωνυμε δανεικους τους δωσαμε? εχει ανακοινωσει η ΠΑΕ οτι ανηκουν σε μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι απλά δεν έχει ενημερώσει η δίοικηση ότι έχουν παραχωρηθεί, όποτε αν κάποιος παρακολουθεί μόνο τις επίσημες ανακονώσεις της ΠΑΕ θεωρεί ότι ανήκουν στον Πανιώνιο. Φίλε Argy kai panpan ,απλά καυτηριάζω με χιούμορ τις πρακτικές της διοίκησης που επιμένει να μας αφήνει στο σκοτάδι, ενώ υποχρεούται να ενημερώνει τον κόσμο του Πανιωνίου για τις πωλήσεις και τα ανταλλάγματα καθώς είναι απλοί διαχειριστές και όχι ιδιοκτήτες. Και το αντιπανιώνιος φυσικά δεν απευθύνεται σε σένα Argy. Είναι ειρωνικό , γιατί όποτε κριτικάρει κάποιος αυτές, τις κατά τη γνώμη μου σκοτείνες, πρακτικές η μόνιμη απάντηση τους είναι ότι είναι αντιπανιώνιος, ότι είναι γκρινίαρης , μίζερος κ.λ.π. Ότι τα λέει από αγάπη για την ομάδα και δεν μπορεί να βλέπει να κινούνται στο σκοτάδι , γιατι δεν φαντάζεται έτσι τον Πανιώνιο δεν τους έχει περάσει από το μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή