Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άρπαξε την ευκαιρία ο Πέιν!

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο ματς με την Καβάλα, λόγω της τροφικής δηλητηρίασης την οποία υπέστη.  Έτσι, ο Μαρκ Πέι...

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο ματς με την Καβάλα, λόγω της τροφικής δηλητηρίασης την οποία υπέστη.  Έτσι, ο Μαρκ Πέιν, ο οποίος έψαχνε μία πειστική εμφάνιση, ήταν αυτός που κλήθηκε να καλύψει το κενό του "Βλάντο".


Ο Αμερικανός άσος πήρε την ευκαιρία από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και μπορούμε να πούμε πως την εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο 24χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και τα στατιστικά του ήταν εξαιρετικά. Σημείωσε 18 πόντους, με 6/11 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 3/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 4 ασιστ και  μόλις δύο λάθη.

Με αυτή την εμφάνιση ο Μαρκ Πέιν έστειλε μήνυμα πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ σκόρπισε και πολλά χαμόγελα τόσο στον Γιάννη Σφαιρόπουλο όσο και στον κόσμο του Πανιωνίου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

13 σχόλια

  1. O Μπούκερ νομίζω είναι παρεξηγημένος από τους οπαδούς του Πανιωνίου,
    Τέτοια τριάδα (Μπούκερ, Μπόγρης, Καββαδάς) στη θέση 5
    δεν είχε ποτέ ο Πανιώνιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το παιδι οσο τραγικο κι αν φαινοταν ως τωρα το συμπαθουσα (στο πισω μερος του μυαλου μου) γιατι ειχα διαπιστωσει απο κοντα(ματς αρης-πανιωνιος στο παλε)οτι ξερει πολυ καλα τα βασικα του μπασκετ καιοτι παιζει με αυτοθυσια για ολη την ομαδα.ΥΓ.φατσικα μου θυμιζει και larry bird γι'άυτο και τον συμπαθω ακομα πιο πολυ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προβλέπω νέο περίπατο με τον Κολοσσό την επόμενη αγωνιστική,
    ο Κολοσσός δεν έχει κλασικό center στη θέση 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο μια ομαδα που εχουν περασει πραγματικα σπουδαιοι ψηλοι, ειναι μαλλον ντροπη να συγκρινουμε το Μπουκερ μαζι τους!Μπογρης και Καββαδας εχουν καλα στοιχεια και ειδικα ο 2ος ισως να εχει και σπουδαια εξελιξη! Ο Κολεμαν της Καβαλας εκανε αλογο τον Μπουκερ για αυτο και τον εβγαλε ο Σφαιρο αρον αρον εξω! Προεδρε, ο Κολεμαν καλος δεν ειναι? Με κυανερυθρα?

    Νικος -East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την δεκαετία του 70 ο Πανιώνιος έπαιζε με ψηλούς τους
    Λαζαρίδη, Τσικίμη και Τσαντίκο.

    Την δεκαετία του 80 ο Πανιώνιος έπαιζε με ψηλούς τους
    Φωσσέ, Λυνάρδο και Καραίσκο.

    Την δεκαετία του 90 οι Χάτσον, Μπράουν και Στόουκ
    ήταν όντως καλοί παίκτες-παικταράδες αλλά έκαστος ήταν
    απελπιστικά μόνος του, με μόνο back-up τον Μπρούγο,
    γιαυτό και ο Φάνης αναγκαζόταν πολλές φορές να παίζει 4άρι.

    Την δεκαετία του 2000 πιστεύω ότι τους ψηλούς που πέρασαν
    από τον Πανιώνιο πρέπει να τους ξέρετε όλοι σας.

    Δικό μου συμπέρασμα είναι ότι
    η τριάδα ψηλών Μπούκερ, Μπόγρης και Καββαδάς είναι όντως
    η καλλίτερη τριάδα ψηλών που έχει περάσει ποτέ από τον Πανιώνιο.

    Εάν κάποιος υποστηρίζει ότι πέρασε κάποια άλλη
    καλλίτερη τριάδα ψηλών ας την αναφέρει να το συζητήσουμε,
    άλλωστε έως το επόμενο παιχνίδι θέλει 10 μέρες ακόμα,
    ας έχουμε κάποιο θέμα να συζητάμε έως τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω είναι εμφανές ότι ο Μπούκερ δεν έχει αποδώσει τ αναμενόμενα. Ντραγκίσεβιτσ είναι ακόμα στην ομάδα ή βρισκόμαστε σε διαδικασία αποδέσμευσής του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ θα προτιμούσα το 5άρι το σέρβο που έφερε ο ίκαρος και με εμάς ήταν τέλειος!!!δεν θυμάμαι όνομα και μάλλον θα είναι και φθηνός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν μιλαμε για 3αδα ψηλων εχεις δικιο φιλε C.P.T. N.B., αλλα εγω αναφερομαι συγκεκριμενα στον Μπουκερ. Παικτες οπως ο Κολεμαν ή ακομα και ο Παντιτς του Ικαρου ειναι μακραn καλυτεροι και μη ξεχναμε πως το μεγαλυτερο θεμα του Μπουκερ ειναι τα ριμπαουντς και κυριως η αμυνα! Ξεχασες τον μεγαλο Μαρκ Λαντσμπεργκερ και φυσικα Ροντ Σελερς και Αντρε Χατσον (φυσικα αυτοι οι 2 ειναι στα 00's).
    Τους πρωτους που αναφερεις μονο ακουστα τους εχω.

    Νικος -East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2006-2007 πιστευω οτι ειχαμε ποιοτικοτερους ψηλους...Αντρε Χατσον,Δημητρης Μαυροειδης,Βλαντισλαβ Ντραγκοιλοβιτς....Ο Μπουκερ αν και εχει τρομερη εμπειρια δεν εχει αποδωσει ουτε ομαδικα,ουτε επιθετικα ουτε αμυντικα...Κατ'εμε ουτε ο Μπογρης μου αρεσει..Μεχρι και τις ομαδες που ειναι στην 6η θεση μπορει να παιξει...Στις αλλες δυστυχως ειναι κακος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Travis Watson ο τελευταίος μεγάλος ψηλός του Πανιωνίου. Επίσης πολύ καλός και ο Antonio Harvey... Ο Booker από τους ποιο σοφτ και μπλαζέ center της ομάδας.Μπορεί και περισσότερο απο τον μυθικό Amal McCaskill :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομιζω οτι το 2ετες του Πειν ειναι μια εξυπνη επιλογη χαμηλου ρισκου. Ειναι απο τους παικτες με περιθωρια βελτιωσης και αν ο Γιανκοβιτς φυγει το καλοκαιρι (ελπιζω πως οχι φυσικα), ο Πειν ειναι forward με αρκετα κοινα χαρακτηριστικα και θα παρει και περισσοτερο χρονο.

    Νικος -East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγώ πάλι πιστεύω ότι ο μίλμπουρν και ο πέιν πρέπει να μείνουν , όπως και ο βλάντο και ο παπάς στην ομάδα (εκτός και αν έρθει καμιά τρελή πρόταση). βασικά δεν θα ήθελα πολλές αλλαγές αλλά να βρεις 2 ξένους που θα κάνουν τη διαφορά σε περιφέρεια και σέντερ!ο καββαδάς λογικά θα φύγει ,έτσι θέλεις 5άρι δυνατό..
    με 2 καλούς ξένους και ίδιο κορμό πας για μεγάλα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή