Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στον Απόλλωνα ο Ρόβας!

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Βασίλης Ρόβας. Όπως αναφέρει η ιστ...

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Βασίλης Ρόβας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα scorernews.gr, ο 29χρονος αμυντικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" για τους επόμενους έξι μήνες.

Να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League και έχει ως στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

18 σχόλια

  1. efeige apo emas gia na paei deuterh katugoria......eleos!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιο το εξωτερικο!!!μεγαλο βημα στη καριερα του...τι να πω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΡΙΣΤΕ ??? αυτή είναι η ομάδα του ... εξωτερικού, για την οποία στερηθήκαμε την ομολογουμένως σημαντική παρουσία του ? Τώρα, κάποιος μας δουλεύει ψιλό γαζί ή μου φαίνεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τον φλομωσανε στα ψεματα οι μανατζαραιοι για εξωτερικο. Μακαρι να γυρισει το καλοκαιρι. Στον πρωτο γυρο ηταν ολοι η ομαδα, μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτός έπαθε μεγάλη ήτα πήγε να κλείσει έξω και έφαγε άκυρο οι πιο πολλές ελληνικές ομάδες δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές και αναγκάστηκε να πάει β!!!!ροβα πολύ καλό μάνατζερ έχεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και κρατήσαμε τον ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ και ΑΝΔΡΑΛΑ...(!!!!). Τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ;ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 24 ΕΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ Κ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ;Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ;ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ηθελα να ενημερωθω για πιο λογω αφησαμε και εφυγε ο Ροβας .Μηπως ειχε ληξη το συμβολαιο του?τοτε δεν εχει λογω σχολιασμου το παλληκαρι ειχε δικαιωμα να παη οπου γουσταρη .Αν ομως τον αφησαμε να φυγη με την αιτιλογια να παη σε ομαδα του εξωτερικου και αυτος μας κοροιιδεψε, μηπως μπορουμε να κινηθουμε νομικα τουλαχιστον για να μην το κανουν μετα αλλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νομιζα οτι μας γουσταρε......τι να πω.μητσος γουδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re paidia pige ston Apollona gia na plirwnetai o anthrwpos...den einai hobbistas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλλον τον κορόιδεψε ο μάνατζέρ του και την πληρώνει και αυτός και εμείς... Ελπίζω τουλάχιστον να γυρίσει το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φάγαμε τρελό ψέμα με αυτήν την υπόθεση! Τι να συνέβη άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...μα με ερασιτεχνική διοίκηση,μπορεί να προοδεύσει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ; (μάλλον όχι!)
    Θέλανε να παίζει τσάμπα ο Ρόβας;
    Καμιά ενημέρωση θα μας κάνουν οι διοικούντες; τα ερωτήματα του κόσμου είναι πολλά! Μόνο να τον καλούν να πάει στο γήπεδο ξέρουν; Να τον ενημερώνουν δεν ξέρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πρεπει να ενημερωθουμε για τα θεματα ομο, ροβα, σιδερακη. επισης, ψηθειτε μαγκες να ερθετε σε κανεναν αγωνα. δεν ειμαστε η καλλιθεα. η δυναμικη του κοσμου κανει και την ομαδα οχι μονο τα αποτελεσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το συμβόλαιο του Ρόβα έληξε στις 31/12. Ο ίδιος ο παίκτης δεν ήθελε να ανανεώσει γιατί είχε προτάσεις από το εξωτερικό. Η ομάδα του έκανε πρόταση και σε συνέντευξή του το έχει αναφέρει και ο ίδιος ότι ήταν άκρως τιμητική. Αλλά ήθελε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μάγκες είναι υπερβολικά επαγγελματίες έως και απατεώνες με την καλή έννοια μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε για όλους. Καχύποπτα. Εμπιστοσύνη μηδέν και πουθενά. Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. πχ Γουνδουλάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Κ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Κ ΣΜΥΡΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΑΛΛΟΥ Κ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή