Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τι κρατάμε και τι... πετάμε από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ!

Ο Ιστορικός δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, πληρώνοντας ουσιαστικά το πολύ κακό πρόσωπο που έδειξε...

Ο Ιστορικός δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, πληρώνοντας ουσιαστικά το πολύ κακό πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο.


Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Από το παιχνίδι ο Πανιώνιος πρέπει να "πετάξει"...
-Φυσικά το φοβισμένο ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μπήκε πολύ νωθρά στο παιχνίδι, κάτι που τελικά και πλήρωσε με το τέρμα που δέχτηκε.

-Το μη κράτημα της μπάλας. Υπήρχαν σημεία στον αγώνα που η ομάδα έπρεπε να παγώσει λίγο τον ρυθμό, να μπορέσει κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της, ώστε να φτάσει και με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

-Το γεγονός ότι δεν τελείωσε πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ανέβηκε η ομάδα, έφτασε αρκετές φορές κοντά στην περιοχή του Κωνσταντόπουλου, ωστόσο λίγες ήταν οι φορές που ολοκληρώθηκε η φάση σωστά.

-Ο Κώστας Περιστερίδης πρέπει να ξεχάσει τον τρόπο που ανέτρεψε τον Σταματή, στο πέναλτι της ΑΕΚ. Πάντως, το διόρθωσε άμεσα, με την πολύ όμορφη επέμβαση του.

...Και να κρατήσει
-Την αντίδραση μετά το 65ο λεπτό. Η ομάδα έβαλε κάτω την μπάλα, στρίμωξε την ΑΕΚ και γενικότερα έδειξε πως αν από την αρχή έπαιζε όπως μπορούσε, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

-Το γεγονός πως στο πρώτο μέρος, παρά την πίεση της ΑΕΚ, η άμυνα αντιδρούσε σε γενικές γραμμές σωστά. Για να σημειώσει γκολ η ΑΕΚ χρειάστηκε μία στημένη φάση. Φάουλ, βέβαια, που δεν υπήρξε ποτέ!

-Την απόδοση του νεαρού Κοντοχρήστου. Αν και δέχτηκε αρκετή πίεση από την πλευρά του, τα πήγε αρκετά καλά, ενώ και επιθετικά προσπάθησε με κάποιες ενέργειες του να βοηθήσει. Μην ξεχνάμε ότι ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι του στη Σούπερ Λιγκ.

-Ο Περιστερίδης δεν επηρεάστηκε από το λάθος του στην ανατροπή του πέναλτι και εντυπωσιακά απέκρουσε την εκτέλεση του Κατίδη!

ΑΕΚ... τέλος. Επόμενο αντίπαλος ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη. Εκεί πλέον η προσοχή όλων μας. Βοηθάμε την ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες και να "σφραγίσει" την υπόθεση παραμονή!

1 σχόλιο

  1. ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΣΤΗΝ Ν.ΣΜΥΡΝΗ
    , ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΚΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΡΚΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΟ 65.ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΒΑΛΗ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ.ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή