Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Βούλιαξε» στην Κέρκυρα…

Ο Πανιώνιος αν και προηγήθηκε στην Κέρκυρα, τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα και πλέον το θέμα της παραμονής γίνεται...

Ο Πανιώνιος αν και προηγήθηκε στην Κέρκυρα, τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα και πλέον το θέμα της παραμονής γίνεται… περίπλοκο!

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Κολοβό, όμως ο Γκέσιος με δύο γκολ έκανε την ανατροπή για τους γηπεδούχους και πλέον τα πράγματα για τον Ιστορικό αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Στο 30' ο Πανιώνιος είχε οριζόντιο δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη.

Να σημειωθεί πως ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν κάκιστος, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Σάμαρης εκτέλεσε ένα κόρνερ από αριστερά, η μπάλα μετά από περιπέτειες έφτασε στον Κολοβό, ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 για τον Ιστορικό.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, προσπαθώντας να σημειώσει και ένα δεύτερο τέρμα.

Από την άλλη, η Κέρκυρα πρόσεχε την άμυνα της και στις αντεπιθέσεις προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Γιαννακόπολου.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά το τέρμα του Κολοβού, οι Φαίακες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Γιαννακόπουλος είπε «όχι» στο τετ α τετ του Κυβελίδη.

Στο 30’ ο ανώτερος Πανιώνιος έφτασε μία ανάσα από το να βρει για δεύτερη φορά δίχτυα, με τον Σάμαρη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα, αφού πρώτα την βρήκε ο Αναστασόπουλος με τα δάχτυλα, στο οριζόντιο δοκάρι.

Μάλιστα, στην επόμενη φάση οι κυανέρυθροι και πάλι απείλησαν τους γηπεδούχους, με τον Κολοβό να κάνει το κοντινό σουτ και τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας να διώχνει σε κόρνερ.

Επτά λεπτά αργότερα, όμως, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου πήρε «σάρκα και οστά».

Η Κέρκυρα, που δεν μπορούσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικά, στο 38’ μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Λεόν εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα κόλλησε μέσα στην περιοχή και μετά από αρκετές «καραμπόλες», ο Γκέσιος με σουτ έκανε το 1-1. Αποτέλεσμα, με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν και στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρος δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, με τον αγωνιστικό χώρο να έχει γίνει ακόμη πιο βαρύς.

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον Ιστορικού, με τον Γουνδουλάκη στο 57’ να κάνει το σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι τους, όμως σε γενικές γραμμές καμία δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά.

Από το 67ο λεπτό, όμως, ο Ιστορικός ανέβασε εκ νέου την απόδοση του, κυκλοφόρησε την μπάλα και με τον Κώστα Μενδρινό να παίρνει την θέση του Γουνδουλάκη, έγινε πιο επιθετικός.

Στο 72’ ο Μενδρινός έκανε το δυνατό σουτ, όμως έδιωξε ο Αναστασόπουλος με δυσκολία, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Ντούνη να απειλήσει, με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας να είναι για ακόμη μία φορά στην θέση, μπλοκάροντας την μπάλα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, είπε για ακόμη μία φορά «όχι» στον Κυβελίδη, καθώς έδιωξε εντυπωσιακά του σουτ του Έλληνα επιθετικού.

Αυτή η φάση, όμως, ήταν η προειδοποίηση από την Κέρκυρα, καθώς στο 82’ κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Ο Λεόν εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να διώξει σωστά και ο Γκέσιος πήρε το «ριμπάουντ», κάνοντας το 2-1.

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και τελικά ο Πανιώνιος έφυγε ηττημένος από την Κέρκυρα και τα πράγματα, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, δυσκολεύουν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Τόσκας, Κούρντι, Κοντοχρήστος, Παντίδος, Ρόκας, Σάμαρης, Ντούνης, Γουνδουλάκης, Κολοβός.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Σταμόγιαννος, Λεον, Έντερ, Αρμένης, Γιάντσης, Γκέσιος, Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. Πολυ κακο αποτελεσμα. Οχι επλως περιπλεκει η υποθεση παραμονη, αλλα κατα την γνωμη μου, αν δεν κερδισουμε τον πανθρακα γινεται πολυ δυσκολη.
    Πρεπει τωρα, στην ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ καμπη της ομαδας, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, εστω για αυτη την εβδομαδα για να παμε με ηρεμια στον πραγματικο τελικο το αλλο σκ.
    ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ, ξεραμε οτι τα πραγματα θα ηταν πολυ δυσκολα απο την αρχη. Τωρα ειναι η ωρα να αποδειξουμε την διαφορετικοτητα μας απο ολες τις αλλες ομαδες. Για την τρελα μας, τον ιστορικο ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
    Kostis austria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος Ελευθεροπουλος ρε φίλε...αυτός φταίει που το γήπεδο ήταν χωράφι...Και τι αλλαγές να κανει...είχε παίκτες και δεν τους έβαλε...το ότι ο Σαμαρης δεν ξέρει να κανει σεντρεσ ενώ ο Leon τις έστελνε λουκουμι στον Κυβελιδη...σήμερα είμασταν πολυ χαλαροί παρα τις απουσίες...παμε για νίκη με Πανθρακικός οπωσδήποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Telos...(??). Meta kai to simerino elpizo dystixos na fygei o Ele..Gia mena simera me tis allages tou ekrine to paixnidi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή