Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε απολογία Ρόκας και Πανιώνιος

Σε απολογία κλήθηκε -όπως αναμενόταν- από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε απ...

Σε απολογία κλήθηκε -όπως αναμενόταν- από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία.


Την προσεχή Πέμπτη (07/02) θα απολογηθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκ ο έμπειρος μέσος, αλλά και η ΠΑΕ Πανιώνιος για την υπόθεση ντόπινγκ του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Να θυμίσουμε πως ο Ρόκας είχε κάνει ενέσεις κορτιζόνης πριν από το παιχνίδι με την Βέροια, ωστόσο αυτό δεν δηλώθηκε από την πλευρά της ομάδας. Με αποτέλεσμα να βρεθεί η συγκεκριμένη ουσία στον έλεγχο που του έγινε και έτσι να προκύπτει το εν λόγω μπέρδεμα!

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 07/02/2013 και ώρα 13:00 τους Ρόκα Ε. (ποδοσφαιριστή), ΠΑΕ Πανιώνιος: διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 13-1-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Methylprednisolone, το οποίο, θεωρείται οριστικό.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA.»

2 σχόλια

  1. kitakte na pate oryanomena stin apoloyia yia na athothi o pektis yiati ine amartia ke yia to siloyo ala ke yia ton pekti mia pithani timoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα συνέντευξη Λίνεν και στενοχωρήθηκα. Πως μπορεί να λέει πως προτιμά τα κιτρινόμαυρα? Σαν προπονητής μόνο σε εμάς είχε επιτυχίες. Μεταξύ α και β Γερμανίας ήταν συνεχώς. Κρίμα γιατι τον αγαπήσαμε πολύ και μας αγάπησε λίγο. Είμαι ανόητος που πιστεύω πως στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε 40-45 βαθμούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή