Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο

Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο προπονητής του Ιστορικού ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της...

Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.


Ο προπονητής του Ιστορικού ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε και για τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Αναλυτικά, μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Πανιωνίου δήλωσε:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πήραν άξια τη νίκη. Ασφαλώς δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα αφού επιτρέψαμε στην Καβάλα να το πάει στον δικό της ρυθμό. Λόγω του ότι θέλαμε να πάρουμε διαφορά από νωρίς παίξαμε βιαστικά, είχαμε ανισορροπία στην επίθεση, δεν παίξαμε ομαδικά ενώ στην άμυνα σταματήσαμε τους σουτέρ της Καβάλας, λόγω της κακής ψυχολογίας στην επίθεση, δεν αντιμετωπίσαμε σωστά καταστάσεις συνεργασιών δύο παικτών.
Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε λύσεις απέναντι στην άμυνα ζώνης, οι παίκτες μας απελευθερώθηκαν και παίξαμε όμορφο μπάσκετ. Για μένα μετράει ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν πως πρέπει να παίξουμε. Μετράνε επίσης οι 22 ασίστ και οι 52 πόντοι του δεύτερου ημιχρόνου, όπως και η άμυνά μας στην 3η περίοδο. Κάθε νίκη μας είναι σημαντική και πιο σημαντική από την προηγούμενη.
Συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Η συμβολή του στην προσπάθειά μας είναι σημαντική και τον χρειαζόμαστε. Χαίρομαι που του δίνουμε χαρά με τα αποτελέσματα και το καλό μπάσκετ που παίζουμε. Συγχαρητήρια και στον Άγγελο Κορωνιό ο οποίος είναι ένας νέος προπονητής με όλο το μέλλον μπροστά του. Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει, όπως και στην Καβάλα που αξίζει να μείνει στην κατηγορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια