Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παππάς στα panionianea.gr: «Έκλεισε θετικά το 2012 για τον Πανιώνιο»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο... αρχισκόρερ του φετινού Πανιωνίου, Νίκος Παππάς.  Το... βαρύ πυροβολικό του Ιστορ...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο... αρχισκόρερ του φετινού Πανιωνίου, Νίκος Παππάς. 

Το... βαρύ πυροβολικό του Ιστορικού μίλησε για την έως τώρα εξαιρετική πορεία του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Α1, για τον αποκλεισμό στο Eurocup, αλλά και για την συνέχεια της ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι του 2013 για τον Πανιώνιο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη (5/1), στο νεανικό ρόστερ του συλλόγου, στις συνθήκες δουλειάς στην ομάδα, αλλά και στις δικές του εκπληκτικές εμφανίσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Παππά στα panionianea.gr:

-Πως έκλεισε το 2012 για τον Πανιώνιο;

«Θεωρώ πως ο πανιώνιος έκλεισε πολύ θετικά το 2012. Βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία και σημαντικές νίκες κυρίως εκτός έδρας».

-Στο Eurocup δεν τα κατάφερε η ομάδα…

«Σίγουρα υπάρχει μια πικρή γεύση που δεν τα πήγαμε καλά στο Eurocup, όπου μείναμε εκτός λόγω απειρίας καθαρά. Δείξαμε πως θα μπορούσαμε η διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, όμως πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα».

-Πως βλέπεις την συνέχεια;

«Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη γιατί έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Είμαι αισιόδοξος».

-Πρώτο παιχνίδι του 2013 για τον Πανιώνιο με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη…

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω ο κόσμος η είναι διπλά μας και τη νέα χρονιά για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

-Πραγματοποιείς εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα. Ποιος είναι ο δικός σου στόχος με τον Πανιώνιο;

«Εγώ είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να έχω πρωταγωνιστικό ρολό και πιστεύει σε μένα. Από τη πλευρά μου προσπαθώ να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στο Πανιώνιο και στο τέλος της χρονιάς να έχει συνδεθεί το όνομα μου με μια πολύ καλή πορεία του Πανιωνίου. Αυτό βέβαια είναι πολύ δύσκολο γιατί η φανέλα αυτής της ομάδας είναι πολύ βαριά, αλλά μετά από καιρό έχω ένα τόσο ισχυρό κίνητρο για να τα καταφέρω».

-Η ομάδα αποτελείται από νεαρούς Έλληνες παίκτες…

«Πιστεύω πάρα πολύ στο ταλέντο των Ελλήνων. Όλες οι ομάδες πρέπει να εμπιστευτούν τους Ελληνες παίκτες, ανεξαρτήτου ηλικίας. Η ομάδα μας στηρίζεται κυρίως σε νέα παιδιά, Έλληνες και τα καταφέρνει πολύ καλά, και πιστεύω ότι αυτό αποτελεί ένα καλό παράδειγμα».

-Ευχαριστημένος από τις συνθήκες του συλλόγου;

«Στην ομάδα οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και στο θέμα του τεχνικού τιμ, αλλά και των παικτών. Όλα έχουν παίξει τον ρόλο τους για να πραγματοποιεί η ομάδα μία πολύ καλή πορεία».

-Οι ευχές σου για το νέο έτος; 

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Μακάρι το 2013 να είναι μία καλή χρονιά για όλους και ελπίζω να φέρει πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας, τον Πανιώνιο».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη 

Δεν υπάρχουν σχόλια