Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκαθαρίζει για Κούρο

Χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε την Τετάρτη (16/01) η προετοιμασία του Πανιωνίου για το Σαββατιάτικο (19/01) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ο...

Χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε την Τετάρτη (16/01) η προετοιμασία του Πανιωνίου για το Σαββατιάτικο (19/01) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.


O Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε για ακόμη μία μέρα τον Αλέξανδρο Κούρο να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης και το πιθανότερο είναι να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της Κρήτης.

Πάντως, ο τεχνικός του Ιστορικού γνωρίζει καλά πως ο νεαρός αριστερός μπακ απουσίαζε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από τις προπονήσεις της ομάδας, εξαιτίας της αρθροσκόπησης στην οποία είχε υποβληθεί και ίσως αποφασίσει να μην βιαστεί να τον επαναφέρει σε αγωνιστική δράση.

Όπως και να έχει στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει το εν λόγω θέμα.

Από εκεί και πέρα, ο Θέμης Κουλουχέρης συνεχίζει το θεραπευτικό του πρόγραμμα, ενώ θυμίζουμε πως εκτός μάχης για το ματς με τον ΟΦΗ έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Γουνδουλάκης (τέσσερις κίτρινες κάρτες) και Ντούνης (αποβολή με Βέροια).

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια