Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα για την ομάδα Νέων

Δεν τα κατάφερε η ομάδα νέων του Πανιωνίου για την 16η Αγωνιστική, καθώς γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο γήπεδο των Λα...

Δεν τα κατάφερε η ομάδα νέων του Πανιωνίου για την 16η Αγωνιστική, καθώς γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο γήπεδο των Λαγυνών με 3-0.


O Iστορικός δεν μπήκε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκόρ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τέρμα που πέτυχε ο επιθετικός της ομάδας του Άρη Παλιάτσος με κοντινό πλάσε.

Στο επόμενο διάστημα η ομάδα της Νέας Σμύρνης προσπάθησε να ισορροπήσει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το γρήγορο γκολ του Παλιάτσου είχε σαφώς επηρεάσει τους παίκτες της ομάδας, με αποτέλεσμα να δεχθούν και δεύτερο τέρμα 7 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου από τον ίδιο παίκτη. Αυτή τη φορά με έξυπνη γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η ψυχολογία ήταν πλέον με το μέρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ αντίθετα οι παίκτες του Πανιωνίου δεν μπορούσαν να βρουν ψυχολογικά αποθέματα για να αλλάξουν τον ρυθμό του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο περίπου μοτίβο με την ομάδα του Άρη να πετυχαίνει και τρίτο γκόλ στο 57' με σουτ του Κρυστάλλη.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, με τελευταία νίκη να είναι αυτή επί του Παναθηναϊκού  για την 13η αγωνιστική.

Πανιώνιος: Πασχάι, Λουλάι, Κώτσας, Κόντι, Ρουσσάκης, Γκίνη, Μπαχα, Γκέζος, Μπότης, Πρέντι, Μιχαλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια