Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμπάνταης: Δουλέψαμε σκληρά...

, Ο Λεωνίδας Καμπάνταης μίλησε για τον αγώνα με τον Άρη και την επικινδυνότητά του, την κατάσταση της ομάδας, αλλά και για το αν είναι σε θέ...

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης μίλησε για τον αγώνα με τον Άρη και την επικινδυνότητά του, την κατάσταση της ομάδας, αλλά και για το αν είναι σε θέση να κάνει μια νέα αρχή.


Aναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση της ομάδας: "Έχουμε δουλέψει σε πάρα πολλούς τομείς. Σε τομείς που υστερήσαμε στο πρώτο εξάμηνο. Ουσιαστικά στον πρώτο γύρο. Δουλέψαμε σκληρά, μια μίνι προετοιμασία. Ξεκινάμε με όλες τις προϋποθέσεις να κάνουμε ακόμα κάτι καλύτερο στο δεύτερο γύρο".

Για τον αγώνα με τον Άρη: "Μιλάμε για μια καυτή έδρα. Ο Άρης έχει νέα παιδιά, όπως και εμείς. Γεμάτα φιλοδοξίες. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, χρειάζεται και ο Άρης τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα μας έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια ότι έχει την ποιότητα για να παίξει ένα καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο ματς".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Άρη:
"Νομίζω ο ενθουσιασμός που έχουν σαν ομάδα. Έχει πλεονεκτήματα, αλλά έχει και μειονεκτήματα. Πρέπει να έχουμε υπομονή, να παίξουμε εμείς το ποδόσφαιρό μας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι. Είναι μια ομάδα με νεαρά παιδιά, με όνειρα, ενθουσιασμό και πάθος για την ομάδα που παίζουν".

Για το αν η ομάδα του θα διαγράψει τα άσχημα αποτελέσματα: "Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα. Δυστυχώς στα τελευταία παιχνίδια υπήρξαν αποτελέσματα που μας στεναχώρησαν όλους. Δεν σταματάμε τη σκληρή δουλειά και μέσα από αυτή έρχονται τα καλά αποτελέσματα. Θεωρώ, πως με λίγη τύχη παραπάνω στα επόμενα παιχνίδια ίσως καταφέρουμε να αποκομίσουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο γύρο".

1 σχόλιο