Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Κούρο στην Κρήτη

Με τον Αλέξανδρο Κούρο να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (18/01) η προετοιμασία του Πανιωνίου για τ...

Με τον Αλέξανδρο Κούρο να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (18/01) η προετοιμασία του Πανιωνίου για το Σαββατιάτικο (19/01) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.


Οι παίκτες του Ιστορικού γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στο Κορωπί, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο μετά το τέλος του προγράμματος να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σμυρλής, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ανδράλας, Παναγιωτούδης, Γιαννούλης, Μπούζας, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

1 σχόλιο

  1. Ο ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ?ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΚΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΔΑΝΕΙΚΟΣ.ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΗ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΠΙΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή