Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφραγίδα Σφαιρόπουλου!

Ναι αυτή η νίκη είχε την σφραγίδα του κόουτς, ο οποίος από την αρχή επέμενε ότι το πρώτο που πρέπει να διορθωθεί είναι η άμυνα! Χωρίς αυτήν ...

Ναι αυτή η νίκη είχε την σφραγίδα του κόουτς, ο οποίος από την αρχή επέμενε ότι το πρώτο που πρέπει να διορθωθεί είναι η άμυνα! Χωρίς αυτήν δεν πας πουθενά!


Κοίταξα το ταμπλό κάποια στιγμή λίγο πριν τελειώσει το 3ο δεκάλεπτο και έβλεπα τους πόντους του ΠΑΟΚ στους 45! Είδα παγίδες στην άμυνα σε όλο το γήπεδο, είδα ενέργεια, είδα επιθετική άμυνα και στην επίθεση πολυφωνία για μία ακόμα φορά επί Σφαιρόπουλου!

Ναι ο Παππάς είναι το πρώτο βιολί αλλά πλέον δεν είναι το μοναδικό! Το σκορ μοιράζεται και αυτό κάνει την ομάδα πιο ολοκληρωμένη. Κλειδί και σήμερα ο Γιάνκοβιτς με την άμυνα και την δυνατότητα του να παίζει εξίσου καλά στο 3 κυρίως αλλά και στο 4.

Πολύ καλοί και ο Καββαδάς με τον Παππά και νομίζω ότι την καλύτερη φετινή εμφάνιση του πρέπει να έκανε ο Μίλμπουρν!

Με λίγη περισσότερη βοήθεια από τους ξένους μας και με αυτήν την ατμόσφαιρα στο κλειστό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!

Υ.Γ Ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και με οπαδούς των δύο ομάδων! Τα δύο πιο γεμάτα ματς μέχρι στιγμής της σεζόν ήταν αυτά με τον ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

...Κυανέρυθρη Πλατεία!

3 σχόλια

  1. Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει! Μας κάνει ομάδα ο Σφαιρόπουλος! Μακάρι να μείνει για χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσε ο τροπος που χειριστηκε τις αλλαγες των Παππα και Γιανκοβιτς ο κοουτς και καταφερε να τους εχει φρεσκους ακομα και στο τελος του ματς. Νομιζω οτι ο Μιλμπουρν και ο Πειν πρεπει να παιρνουν παραπανω προσπαθειες.Ειχαμε επιτελους πολυφωνια στην επιθεση, αν και οτι οι 3 απο τους 4 αμερικανους εβαλαν ολοι μαζι 4 ποντους προκαλει ερωτηματικα αν πρεπει να εχουμε τοσους ξενους και να ειναι ρολιστες! Συνολικα, ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ καλη εμφανιση και επισης ωραια ατμοσφαιρα στο κλειστο!

    Νικος - East Attica -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαφέστατη βελτίωση – σημαντικό στοιχείο η ειρηνική συνύπαρξη φιλάθλων και των δύο ομάδων!

    Συμφωνώ & εγώ με τους προλαλήσαντες. Σαφέστατη βελτίωση της ομάδας μπάσκετ σ' όλους τους τομείς, που μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη, με περιορισμό κάποιων λαθών κλπ. Επίσης πολύ σημαντική η ειρηνική συνύπαρξη στο κλειστό της Αρτάκης, όπως βέβαια και στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, φιλάθλων και των δύο ομάδων. Το τελευταίο χρειάζεται να γίνει καθεστώς και να επεκταθεί σ' όλα τα γήπεδα και μ' όλες τις ομάδες! Το ότι ξεκινάει από την έδρα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ περιποιεί τιμή για το σύλλογο και τους φίλους του. Ο Αθλητισμός μπορεί και πρέπει να ενώνει πάντα και πολύ περισσότερο στις μέρες μας, όλους τους ανθρώπους!

    Πάνος Κατσούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή