Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπέρδεμα με Ρόκα!

Μία αναστάτωση επέφεραν στον Πανιώνιο τα αποτελέσματα του ελέγχου ντόπινγκ, στο οποίο υποβλήθηκε ο αμυντικός μέσος της ομάδας, Στάθης Ρόκα...

Μία αναστάτωση επέφεραν στον Πανιώνιο τα αποτελέσματα του ελέγχου ντόπινγκ, στο οποίο υποβλήθηκε ο αμυντικός μέσος της ομάδας, Στάθης Ρόκας, στην αναμέτρηση με την Βέροια.

Ο λόγος ήταν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να κάνει κάποιες ενέσεις κορτιζόνης, καθώς υπέφερε από ισχιαλγία.

Το θέμα είναι ότι η χρήση της συγκεκριμένης ουσίας δεν δηλώθηκε, με αποτέλεσμα ο άσος των κυανέρυθρων να βρεθεί θετικός στον έλεγχο και να υπάρχει κίνδυνος ακόμη και ποινής αποκλεισμού.

Να σημειωθεί, ότι η κορτιζόνη ναι μεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των απαγορευμένων ουσιών, εφόσον ανιχνευθεί ποσότητα πάνω από το όριο, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε λόγω ενοχλήσεων να ακολουθήσει την θεραπεία.

Έτσι, στις τάξεις του συλλόγου δεν ανησυχούν, καθώς -έστω και με καθυστέρηση-  εξήγησαν ότι ο παίκτης αναγκάστηκε, λόγω ενοχλήσεων, να υποβληθεί στην συγκεκριμένη θεραπεία  και θεωρούν ότι δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας του.

1 σχόλιο