Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος στο τουρνουά «Νίκος Σαμαράς»

To παρών στο τουρνουά "Νίκος Σαμαράς" που διοργάνωσε Ο.Φ. Γέρακα έδωσε η ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού. Συμμετείχαν επίσης η ΑΕΚ, ο Π...

To παρών στο τουρνουά "Νίκος Σαμαράς" που διοργάνωσε Ο.Φ. Γέρακα έδωσε η ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού.


Συμμετείχαν επίσης η ΑΕΚ, ο Πανερυθραϊκόςκαι ο Γέρακας. Το τουρνουά διεξήχθη υπό τη σκιά του αιφνίδιου θανάτου του Νίκου Σαμαρά και πήρε το όνομά του σαν ελάχιστος φόρος τιμής από τον Ο.Φ. Γέρακα. Το εν λόγω τουρνουά θα διεξάγεται κάθε χρόνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι …

Νικήτρια του τουρνουά ήταν η ομάδα του Πανερυθραϊκού, με δεύτερη να βγαίνει η ΑΕΚ. Οι δύο εν λόγω ομάδες αγωνίστηκαν στον τελικό, με τον Πανερυθραϊκό να επικρατεί με 3-1 σετ.

Στον μικρό τελικό αγωνίστηκαν ο Πανιώνιος ηττήθηκε στα σημεία από την ομάδα του Γέρακα, με τους κυανέρυθρους να παλεύουν σε όλο το ματς.

Τα αποτελέσματα της Δεύτερης μέρας:

Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. : 3 – 2
1Ο ΣΕΤ 25 – 20
2Ο ΣΕΤ 25 – 23
3Ο ΣΕΤ 21 – 25
4Ο ΣΕΤ 24 – 26
5Ο ΣΕΤ 15 – 13


ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ. – Α.Ε.Κ. : 3 – 1
1Ο ΣΕΤ 20 – 25
2Ο ΣΕΤ 25 – 23
3Ο ΣΕΤ 25 – 21
4Ο ΣΕΤ 25 – 13

Ο αθλητής του Πανιωνίου, Μάριος Βαλβιανός, τόνισε για το εν λόγω τουρνουά: «Ωραίο τουρνουά, γίνεται πρώτη φορά. Έγινε στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Δυνατό, καλές ομάδες, ωραία εμπειρία, ήταν το πρώτο μου τουρνουά, δυνατοί αγώνες, καλή εμπειρία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Παίξαμε εχτές με μια ομάδα, τον Πανερυθραϊκό, που έχει καλά στοιχεία, καλούς παίκτες, εμείς δείξαμε καλά στοιχεία όχι αυτά που θέλαμε αλλά δείξαμε καλά στοιχεία. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα όπως όλοι ξέρουμε, ο Γέρακας είναι δυνατή ομάδα νομίζω πως θα ανέβει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια