Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η κριτική των παικτών

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Τα panionianea.gr κριτικάρουν την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.


Περιστερίδης: Καλή παρουσία από τον Περιστερίδη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε έδωσε το παρών.

Κούρντι: Ο νεαρός δεξιός μπακ του Ιστορικού δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά στο παιχνίδι, καθώς έχασε κάποιες μονομαχίες με τους αντιπάλους του. Όσο περνούσε η ώρα, όμως, έπαιρνε τα πάνω του και στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε αρκετά.

Ρόκας: Καλό παιχνίδι από τον Ρόκα, ο οποίος περιόρισε τον Γιαννιώτα. Του πιστώνεται και η έξυπνη μπαλιά στο γκολ του Ντούνη.

Αυλωνίτης: Ίσως ο καλύτερος παίκτης του Πανιωνίου. Σωστές τοποθετήσεις, δυνατός στις μονομαχίες και σε γενικές γραμμές πολύ καλό παιχνίδι από τον Τάσο Αυλωνίτη.

Τόσκας: Δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με θετικό αποτέλεσμα o Τόσκας. Καλή παρουσία σε γενικές γραμμές από τον νεοαποκτηθέντα άσο του Ιστορικού, ο οποίος είχε καλή συνεργασία με τον Αυλωνίτη.

Ανδράλας: Αγωνίστηκε στην θέση για την οποία αποκτήθηκε. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πήρε την θέση του αμυντικού χαφ και δεν τα πήγε άσχημα. Πολλές δυνατές προσπάθειες, βοηθώντας ανασταλτικά σημαντικά την ομάδα.

Σάμαρης: Έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Έτρεξε πολύ, πήρε πρωτοβουλίες, έκανε σουτ, μοίρασε σωστά την μπάλα και όπως αναφέραμε και στην αρχή, πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στην φετινή σεζόν.

Γουνδουλάκης: Κακή εμφάνιση από τον αρχηγό του Πανιωνίου, που δεν μπόρεσε να μπει στον ρυθμό του αγώνα. Δεν βοήθησε επιθετικά την ομάδα, ενώ έχανε και εύκολα την μπάλα.

Ντούνης: Ιδιαίτερα κινητικός ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Άρη. Σημείωσε και το τέρμα, με το οποίο είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Πανιώνιος.

Οκόγε: Μέτρια εμφάνιση από τον Οκόγε. Έτρεξε πολύ, έδωσε λύσεις στην άμυνα, αλλά επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου!

Κολοβός: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα ο Κολοβός. Πάντως, έχει το ελαφρυντικό πως δεν αγωνίστηκε στην θέση του, καθώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε να τον ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Παναγιωτούδης: Έδειξε καλά στοιχεία στα λεπτά που αγωνίστηκε. Ο νεαρός μέσος πέρασε στο 69' στον αγωνιστικό χώρο και πρόλαβε να δείξει πως έχει καλή αντίληψη του χώρου, με τις μπαλιές του.

Καμπάντηαης: Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά και δεν πρόλαβε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη άμυνα. Πάντως, στις καθυστερήσεις του αγώνα βρέθηκε κοντά στο γκολ, όμως ο Βελλίδης με έξοδο του πήρε την... μπουκιά από το στόμα.

5 σχόλια

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ! Ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο φανουρης ηταν τραγικος και δεν καταλαβαινω γιατι εβαλε αυτον τον παναγιωτουδη...με την βεροια πρεπει να μην βαλει οκογε,στην θεση του φανουρη να βαλει Μενδρινο και να μην εκτισει ο κολοβος με βεροια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re 6:07 pws katalabves oti o peristeridis einai akatalilos? ftaei se kapoio goal? isa isa pou mas eswse kiolas stin fasi me thn sentra tou triantafyllakoy pou aplwse to xeri kai ediwxe. sto 1o goal? pou ekane oti mporouse kai epiase kai tin prwti fasi. h mipws sto 2o goal pou o aganzo eixe xathei apo tous amintikous mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή