Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε...

Την έκτη του ήττα στα τελευταία εφτά παιχνίδια του πρωταθλήματος γνώρισε ο Πανιώνιος, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». ...

Την έκτη του ήττα στα τελευταία εφτά παιχνίδια του πρωταθλήματος γνώρισε ο Πανιώνιος, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».


Οι κυανέρυθροι δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση του Ηρακλείου, με τους γηπεδούχους να «χτυπούν» στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δεύτερου.

Σκόρερ για τον Ιστορικό ο Χρήστος Αραβίδης στο 87ο λεπτό.

Το παιχνίδι…

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, πήρε την κατοχή της μπάλας και σε γενικές γραμμές έλεγχε τον ρυθμό του ματς.

Οι κυανέρυθροι είχαν σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα, ενώ και επιθετικά προσπαθούσαν να φανούν απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία, με κύριος εκφραστές τους Σάμαρη, Αραβίδη και Οκόγε.

Το παιχνίδι, πάντως, παιζόταν κατά κύριο λόγο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τις σπουδαίες ευκαιρίες να λείπουν.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, στο 42’ ο ΟΦΗ κατάφερε από το… πουθενά να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Ο Κουτσιανικούλης πέρασε αρχικά τον Κούρντι στον χώρο του κόρνερ, στη συνέχεια ξέφυγε και από τον Ανδράλα, γύρισε την μπάλα στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς τέλειωσε το πρώτο. Με τον ΟΦΗ να βρίσκει… δίχτυα!

Ο Περογαμβράκης έκανε μία μακρινή κεφαλιά προς το κέντρο της εστίας, με τον Περιστερίδη, όμως, να μην αντιδρά σωστά και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Έτσι, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τον Ιστορικό, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί ιδιαίτερους κινδύνους προς την εστία των γηπεδούχων.

Ο ΟΦΗ από την μεριά του οπισθοχώρησε, έδωσε χώρο στους κυανέρυθρους, χωρίς όμως οι παίκτες του Ιστορικού να μπορούν να διασπάσουν την αμυντική λειτουργία των Κρητικών.

Τελικά ο Πανιώνιος, ο οποίος επέμεινε, κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος, με τον Αραβίδη να βρίσκεται απέναντι από τον Αγριμάκη και με σωστό πλασέ μείωσε σε 2-1.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Ιστορικού προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως δυστυχώς η ομάδα δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα…

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης, Βερόν, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Παπάζογλου

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Ρόκας, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ανδράλας, Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Καμπάνταης, Όκογιε

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

5 σχόλια

  1. Προβλέπω ότι αν χάσουμε και από την κούλα ο ελε μας χαιρετάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανετα προλαβαίνουμε να πέσουμε. Σας παραπέμπω σε σχόλιο που είχα κάνει για το θέμα Σπυρόπουλου. Φοβερός ο Κούρντι που όμως ανανέωσε , ε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρός να ξυπνήσουνε οι παίχτες (και μη μου πείτε είναι απλήρωτα τα παιδιά γιατί και εγώ είμαι απλήρωτος αλλά και πάω καθε πρωί στη δουλειά και τη δουλειά μου την κάνω)να κάνουμε μεταγραφές (ελεύθερους, δανεικούς δεν με πολυενδιαφέρει αν θα με πούνε παράρτημα τα λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου) γιατί με άμπαλο δεξι μπακ( Κούρντι), πρώην ποδοσφαιριστές (βλέπε Καμπάνταη, Ανδράλα) και ανύπαρκτη διοίκηση πέφτουμε χαλαρά. Δυστυχώς φίλοι πανιώνιοι αν πέσουμε με αυτά τα χάλια που έχουμε θα κάνουμε χρόνια να ξαν'ανέβουμε στη κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KΥΡΙΟΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΕΞΗ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ Ο ΟΧΛΟΣ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΜΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΑΣΑΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oi dioikisoi eixe pei ua enisxiuoume pou einai i enisxisi kyrie proedre den exoume senter for den exoume mpak kante kati ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή