Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμπάνταης: «Θα έρθουν και πάλι τα καλά αποτελέσματα»

Την σιγουριά του ότι η ομάδα θα επανέλθει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα εξέφρασε ο Λεωνίδας Καμπάνταης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο ...

Την σιγουριά του ότι η ομάδα θα επανέλθει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα εξέφρασε ο Λεωνίδας Καμπάνταης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.


Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε αναλυτικά στην NovaΣπορ fm:

-για την αγωνιστική κατάσταση του Πανιωνίου:
«Συνεχίζουμε να παίζουμε δυναμικά. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή παρουσιάζουμε μια καμπή. Κάνουμε μια κοιλιά γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε νίκη. Η ομάδα συνεχίζει όμως να παίζει καλά. Όμως ότι εάν συνεχίζουμε να δουλεύουμε με συνέπεια και πειθαρχία όπως κάνουμε τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και πάλι».

-για το ρόστερ της ομάδας:
«Πρέπει να πορευτούμε με ο υλικό που έχουμε. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος έχει το καλύτερο υλικό εάν δούμε τις ηλικίες. Έχουν ταλέντο και δουλεύουν σκληρά με σκυμμένο το κεφάλι».

-για τη συνέχεια και τους στόχους της ομάδας:
«Πρέπει να έχουμε πίστη σε αυτό που έχουμε καταφέρει έως τώρα. Οικονομικά υπάρχουν ομάδες πιο δυνατές. Αλλά σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και γιατί όχι να μην καταφέρουμε και κάτι παραπάνω. Δεν σημαίνει αυτό τα πλέι-οφ αλλά νομίζω μέχρι και την 6η θέση μπορούμε να φτάσουμε. Αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα είναι σημαντικό. Άκουσα κάποιους που είπαν ότι είμαστε αδιάφοροι. Δεν υπάρχει περίπτωση τα παιδιά αυτά σε αυτή την ηλικία να είναι αδιάφορα. Διψούν για διακρίσεις».

-για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο:
«Έχει το σεβασμό όλων των παικτών. Δουλεύει πάνω στην τακτική και θεωρώ ότι είναι υψηλού επιπέδου η δουλειά του. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και όλοι έχουν στο μυαλό τους πως θα παίξουν ποδόσφαιρο».

-την ομάδα που του έχει κάνει καλή εντύπωση στο πρωτάθλημα:
«Θεωρώ ότι μια ομάδα που περίμενα αλλά δεν ξεκίνησε καλά είναι ο Λεβαδειακός. Έχει καλούς παίκτες παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν θα έχει καμία σχέση. Κακή έκπληξη ίσως ο Παναθηναϊκός περίμενα να είναι καλύτερος. Με βάσει το ρόστερ που έχει. Έχει προβλήματα η ομάδα αλλά με το ρόστερ που έχει μπορούσε να είναι πιο ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια