Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: «Μπορούμε να φύγουμε νικητές...»

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα με τον ΟΦΗ, την κατάσταση τη...

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα με τον ΟΦΗ, την κατάσταση της ομάδας, αλλά και τη συσπείρωση όλων στον Πανιώνιο μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.


Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την κρισιμότητα του αγώνα με τον ΟΦΗ: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον ΟΦΗ να προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη με 2-0. Το "Γεντί Κουλέ" πάντα είναι μία καυτή έδρα για κάθε αντίπαλο. Εμείς, θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο, τον έχουμε αναλύσει, δουλεύουμε στην ομάδα μας. Και αν παρουσιάσουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε θα φύγουμε με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα μέσα από την Κρήτη".

Για το πως περιμένει τον ΟΦΗ: "Ήδη έχει κάποιες διαφοροποιήσεις σαν ομάδα με την έλευση του κυρίου Πετράκη. Κρατάει βέβαια κάποια στοιχεία που είχε δώσει ο κύριος Αναστόπουλος στην ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα όσοι έχουν δει και τα δύο παιχνίδια με τον νέο προπονητή έχουν πλέον ένα πλάνο. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα του ΟΦΗ. Υπάρχουν παιδιά που ξεχωρίζουν, όπως ο Παπάζογλου, ο Βερόν, είναι βαρόμετρο γι' αυτή την ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν εμείς βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που ξέρουμε και μπορούμε να φύγουμε νικητές".

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Πανιώνιος: "Νομίζω ότι υπήρχε μια συσσωρεμένη πίεση στην ομάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και όλο αυτό δείχνει ότι αυτά τα παιδιά μόνο αδιάφορα δεν είναι για την ομάδα. Όλους μας έχει στεναχωρήσει η εικόνα της ομάδας, ως προς το αποτέλεσμα και μόνο. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη, όλα τα παιχνίδια που χάσαμε κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εμείς, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και νομίζω πως θα βγούμε πιο νικητές απ' αυτό που έγινε την Κυριακή. Όσο κι αν μας πλήγωσε ο τρόπος ο οποίος ήρθε η ισοφάριση και ο χρόνος που δεχθήκαμε το γκολ, έχουμε βγει πιο δυνατοί από την Κυριακή και έτσι θα συνεχίσουμε".

Για την συσπείρωση μετά την ισοπαλία με τη Βέροια: "Ο Πανιώνιος είναι μια οικογένεια και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Όταν υπάρχουν προβλήματα και τα συζητάς μπορείς να τα λύσεις. Εμείς το κάναμε αυτό και φαίνεται από την αρχή της περιόδου. Όποιο πρόβλημα έχει προκύψει το 'χουμε κρατήσει εδώ στα αποδυτήρια, στο χώρο που δουλεύουμε. Τα παιδιά έχουν δυναμώσει πιο πολύ. Κάποια νεαρά παιδιά έχουν γίνει πλέον άνδρες. Και απομένει ο αγώνας της Κυριακής και ο κάθε αγώνας για να βγάλουν αυτό που ξέρουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια