Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΒΗΜΑ ΛΑΟΥ: Για τον Πάνο Μπεθάνη…

Διαβάσαμε ότι ο νεαρός επιχειρηματίας κ. Πάνος Μπεθάνης έκανε πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο Μπεθάνης ...

Διαβάσαμε ότι ο νεαρός επιχειρηματίας κ. Πάνος Μπεθάνης έκανε πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Πανιώνιος.


Ο Μπεθάνης είναι ένας νέος Έλληνας επιχειρηματίας στην Αμερική, που δραστηριοποιείται στη Βοστώνη, χωρίς να είναι γνωστό πόσο εύρωστος οικονομικά είναι. Επειδή κατά καιρούς έχουν προκύψει πολλοί επενδυτές εξ Αμερικής ή από αλλού, που αποδείχθηκε ότι είχαν εκφράσει φιλολογικό μόνο ενδιαφέρον ν’ ασχοληθούν με Ελληνικές Παε ή που δεν είχαν την απαιτούμενη οικονομική ευρωστία ή διάθεση για ένα τέτοιο ενέργημα, η διοίκηση του Ιστορικού θα πρέπει να είναι επιφυλακτική, διερευνητική και βεβαίως ανοιχτή σε συζητήσεις με τον κ. Μπεθάνη αλλά και με τον οποιοδήποτε επενδυτή. Αν αποδειχθεί ότι ο επιχειρηματίας είναι σοβαρός, εύρωστος οικονομικά με όραμα και κέφι υλοποίησής του τότε μπορούν να συνεχιστούν οι συζητήσεις μαζί του μέχρι και να υπάρξει συμφωνία.

Σήμερα κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της Κορίνθου και να σημειωθεί ότι παρότι μόλις ήρθε μετέτρεψε την Κόρινθο σε Παε, διέθεσε κάποια χρήματα, που δε γνωρίζω το ύψος τους, έκανε κάποιες καλές κινήσεις με τις ακαδημίες κλπ η ομάδα δεν ανέκαμψε αγωνιστικά ώστε να πρωταγωνιστήσει σ’ ένα πρωτάθλημα χαμηλής δυναμικότητας όπως είναι αυτό της Δ’ Εθνικής. Βέβαια όπως λέει δίνει βάση στους νέους αθλητές, με τους οποίους τα καλά αγωνιστικά αποτελέσματα και όταν ακόμη γίνεται προσεγμένη και μεθοδική δουλειά, είναι γεγονός ότι αργούν να φανούν. Ίσως επειδή ο Πανιώνιος είναι ένας σύλλογος που επενδύει στους νέους να ήταν ο λόγος που τον ώθησε να κάνει πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Πανιώνιος ΠΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τι δημοσιεύει για αυτόν το Onsports:

http://www.onsports.gr/Podosfairo/D-Ethnikh/Delta-Ethnikh-7os-Omilos/item/179501-Petyhimenos-epiheirimatias-o-Mpethanis

Παρακολουθήστε παρακάτω κάποιες συνεντεύξεις του:






Άρθρο του αναγνώστη μας Πάνου Κατσούλα

6 σχόλια

  1. Καλησπέρα, καλό θα ήταν να το ψάξουμε ,αν ενδιαφερετε πραγματικά κ.λ.π. Και εγώ είμαι επιφυλακτικός. Αλλά είναι πιθανόν κάποιοι μέσα από τον Πανιώνιο να μην επιθυμουν αλλαγή γιατι βολεύονται με την υπάρχουσα κατάσταση. Πιθανόν να αρχίσουν τα απαξιωτικά (π.χ. ο δικός μασ Τσάκας κ.λ.π) για να πείσουν τον κόσμο ότι δεν εξίζει η πρόταση πριν καν διερευνηθει. Καλό θα ήταν να γίνει μία επιτροπή από τον Τσάβαλο και μέλη του Δ.Σ. ερασιτέχνη (ως κάτοχος των μετοχών) και να διερευνήσουμε το ενδιαφέρον του Μπεθάνη. Και να ενημερώσουν τον κόσμο μέσα από Γ.Σ. του ερασιτέχνη. Μην αφήσουν μόνο την ΠΑΕ γιατί μου φαίνετε ότι αυτοί που κάνουν κουμάντο τώρα δε θέλουν να αλλάξει η κατάσταση. Δε μάθαμε ποτέ τι έγινε και με τον Πάτση που πήρε τη Νίκη Βόλου και λένε ότι είχε ενδιαφερθεί. Μη ξεχνάμε ότι όταν πήρε τις μετοχές ο ερασιτέχνης , ο κύριος σκοπός του ήταν να βρει επενδυτή. Εγώ πάντως τα .." Πανιώνια χέρια" πάντα φοβάμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι διοίκηση Πρωτοδικείου ορισμένη μετά από εισήγηση Ερασιτέχνη.
    Δεν υπάρχει άλλος που να 'κάνει κουμάντο', παρά μόνο η εκλεγμένη διοίκηση του Ερασιτέχνη, η οποία προφανώς θα εξετάσει αν υπάρχει ενδιαφέρον από Μπεθάνη, με την ίδια σοβαρότητα που εξέτασε όλες τις προτάσεις μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνο μην ξεχνάς ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα ουσιαστικά της θητείας της εκλεγμένης διοίκησης του ερασιτέχνη. Με βάση το καταστατικό μέσα στον Φλεβάρη θα πρέπει να κάνει ΓΣ με θέμα τις αρχαιρεσίες. Συνεπώς αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον θα πρέπει να προσέξετε να γίνουν όλα νομότυπα.

    Β. Καράβολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία ερώτηση λίγο άσχετη με το θέμα, αλλά επειδή το διαβάζουν και από τη διοίκηση. Όταν αγόρασαμε διαρκείας το καλοκαίρι ένα ποσό ήταν για την αύξηση κεφαλαίου και θα παίρναμε μετοχές στο τέλος του χρόνου. Μήπως γνωρίζει καποιος το θέμα αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάνο,αν είσαι ο Πάνος από το Δ.Σ. του ερασιτέχνη είσαι γνωστός και Πανιώνιος και για το ήθος σου. Από ότι φαντάζομαι ο φίλος εννοεί ότι κανουν κουμάντο στην ΠΑΕ ο Σουφλέρης, Ο Κουτλίδης, Ο Γκλεζάκος και μέχρι πρότινος και ο Μίχου.(αν δεν είναι εικονική η παραίτηση του). Γι αυτούς μιλάει ότι τους συμφέρει η παρούσα κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ν. Γκλεζάκος και ο Σ. Μίχου είναι μέλη του ΔΣ του Πανιωνίου, οι οποίοι επελέγησαν από το Συμβούλιο να συμμετάσχουν στη Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ. Και μέχρι σήμερα έχουν επιτελέσει με πολύ μεγάλη επιτυχία το ρόλο που τους ανατέθηκε από το Συμβούλιο και βεβαίως από τη Γενική Συνέλευση.
    Όπως θα θυμάσαι, η ΓΣ εξουσιοδότησε τον Ερασιτέχνη να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να φέρει οικονομική εξυγίανση. Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται λοιπόν, αυστηρότατα, η Διοίκηση.

    Ο κ. Σουφλέρης και ο κ. Κουτλίδης είναι υπάλληλοι της ΠΑΕ, δεν ασκούν διοίκηση, αλλά με μεγάλη επιτυχία εκτελούν τις εντολές της Διοίκησης.

    Για να μην μένει αμφιβολία τι σημαίνει 'μεγάλη επιτυχία' να σου θυμίσω ότι τον τελευταίο χρόνο μειώθηκε σημαντικά το χρέος της ΠΑΕ (πού ήταν και ο διατυπωμένος στόχος της Συνέλευσης) και ταυτόχρονα έγινε εξαιρετική προσπάθεια, με λιγοστά μέσα ώστε να διατηρηθεί και αγωνιστικά σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας δείχνει ότι και αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή