Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αθηναίου στα panionianea.gr: «Βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο»

Για την εικόνα του Πανιωνίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μίλησε στα panionianea.gr ο Γιάννης Αθηναίου. Ο γκαρντ του Ισ...

Για την εικόνα του Πανιωνίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μίλησε στα panionianea.gr ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο γκαρντ του Ιστορικού τόνισε πως η ομάδα δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στο ΣΕΦ να βγάλει την ενέργεια που έπρεπε, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος, όπου οι κυανέρυθροι ήταν πιο αποφασιστικοί και φανέρωσαν το καλό τους πρόσωπο.

Παράλληλα ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ίκαρο στο κλειστό της Αρτάκης, το οποίο και χαρακτήρισε αρκετά δύσκολο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Αθηναίου στα panionianea.gr:

Για την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό το ξέραμε από την αρχή, γιατί παίζαμε με τον πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης, ο όποιος προερχόταν από ένα αρνητικό αποτελέσματα στην Βαρκελώνη. Πράγμα που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αντάξιοι της μέχρι τώρα παρουσίας μας στο πρωτάθλημα και δεν βγάλαμε ενέργεια, ούτε κάναμε αυτά που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο αποφασιστικοί, βγάλαμε περισσότερη ενέργεια και είχαμε ένα αρκετά καλό τρίτο δεκάλεπτο, όπου ρίξαμε τη διαφορά, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις στο παιχνίδι του και κατάφερε να φτάσει στη νίκη».

Για το τι είπαν οι παίκτες μεταξύ τους στο ημίχρονο και παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος:
«Είπαμε ότι πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και να κάνουμε ότι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και με την ενέργεια που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Και κατά κάποιον τρόπο το καταφέραμε».

Για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο:
«Με τον Ίκαρο θα είναι ένα τελείως διαφορετικό και αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα, η οποία είναι σοβαρή και με φιλοσοφία στο παιχνίδι της. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή που έχει περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και εμείς πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά αυτές τις μέρες και να εμφανιστούμε σοβαροί, ώστε να επιβάλουμε εμείς τον ρυθμό μας στο παιχνίδι. Φυσικά είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε και την βοήθεια του κόσμου μας, που αποτελεί τον έκτο παίχτη μας και μας δίνει τρομερή ώθηση στο παιχνίδι μας».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια