Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Show Must Go On

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος... Η χρονιά έφυγε και μόνο οι αναμνήσεις μένουν. Αναμνήσεις όμορφες, από το ανέλπιστο ξεκίνημα της ομάδ...

Γράφει ο Γιώργος Κωτσόπουλος...

Η χρονιά έφυγε και μόνο οι αναμνήσεις μένουν.
Αναμνήσεις όμορφες, από το ανέλπιστο ξεκίνημα της ομάδας μας.
Αναμνήσεις άσχημες, από το επίσης ανέλπιστο τελείωμα του πρώτου γύρου και έναν αποκλεισμό.

Αναμνήσεις, άλλες καλές, παικτών που βρίσκουν το δρόμο τους και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, άλλες κακές, παικτών που μόλις έδειξαν την αξία τους τραυματίστηκαν και χάνουν το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Άλλες γλυκιές όπως οι συνεχείς προσπάθειες και η πίστη των παιδιών για το νέο χρόνο και τις επιτυχίες που σε αυτόν θα φέρουν, άλλες πικρές από συμπεριφορές αχάριστες και εγωιστικές που δεν αξίζει καν ν' ασχοληθούμε.

Έφυγε λοιπόν ο χρόνος παίρνοντας μαζί του πίκρες, χαρές, ασχήμιες κι ομορφιές, αφήνοντας θέση για νέες, με την ελπίδα πως θα τις διαμορφώσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε σε 365 μέρες από σήμερα όταν θα κάνουμε πάλι ταμείο, οι καλές να είναι πολύ περισσότερες και πιο ουσιαστικές. Με την προσπάθεια όλων μας θα γίνει αυτό.

Όλοι χρειαζόμαστε. Όλοι με θετική σκέψη και καλοπροαίρετη κριτική μπορούμε να σπρώξουμε το σύλλογο πολύ ψηλότερα. Εκεί που του αξίζει να βρίσκεται.
(και καμιά χιλιάδα παραπάνω εισιτήρια δεν θα ήταν άσχημα για αρχή.)

Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους μα και σε καθέναν ξεχωριστά,
Παίκτες, τεχνικό team, διοίκηση, Πάνθηρες, Λέσχη Φίλων, Ίωνες, Πανιώνια Νέα, Κυανέρυθρα Νέα, Κυανέρυθρη Πλατεία.

Ευτυχισμένο το 2013
με επιτυχίες,
με νίκες.
Show Must Go On

Δεν υπάρχουν σχόλια