Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διαγωνισμός panionianea: Κερδίστε εμφάνιση του Ιστορικού

Τα panionianea.gr σας κάνουν δώρο για την πρωτοχρονιά μία εμφάνιση του Ιστορικού, με το όνομα του ποδοσφαιριστή που επιθυμείτε εσείς. Μπορεί...

Τα panionianea.gr σας κάνουν δώρο για την πρωτοχρονιά μία εμφάνιση του Ιστορικού, με το όνομα του ποδοσφαιριστή που επιθυμείτε εσείς.

Μπορείτε να διεκδικήσετε μία εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου, με το όνομα του ποδοσφαιριστή που εσείς θέλετε, αρκεί να στείλετε το όνομα σας, το επίθετο σας και το όνομα του παίκτη που θέλετε στο εξής Email: panionianea@gmail.com .

Οι μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Ιανουαρίου 2013 και θα ενημερωθεί με δημοσίευμα στα panionianea.gr, αλλά και με Email που θα λάβει.

Να σημειωθεί, πως ο τυχερός θα παραλάβει το δώρο του πριν την έναρξη του εντός έδρας παιχνιδιού του Ιστορικού με την Βέροια στη Νέα Σμύρνη (13/01) από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει.

*Tα panionianea.gr εξασφάλισαν την εμφάνιση, μετά από ευγενική προσφορά της ΠΑΕ Πανιώνιος.

1 σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΝΕΑ.. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή