Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μία... διαφορετική βραδιά για την ομάδα μπάσκετ!

Μία διαφορετική βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν παίκτες και τεχνικό τιμ του Πανιώνιου που φιλοξενήθηκαν στο πανέμορφο roof garden εστι...

Μία διαφορετική βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν παίκτες και τεχνικό τιμ του Πανιώνιου που φιλοξενήθηκαν στο πανέμορφο roof garden εστιατόριο του ξενοδοχείου The Athenian Callirhoe και πέρασαν λίγες ώρες χαλάρωσης με φόντο τη βραδινή γιορτινή Αθήνα!

Το δείπνο έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου στο VIP Restaurant του ξενοδοχείου The Athenian Callirhoe παρουσία όλων των παικτών, του προπονητικού και τεχνικού τιμ και φυσικά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ κ.Ηλία Λιανού.

Οι άνθρωποι του Πανιώνιου είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις νοστιμιές της κουζίνας του εστιατορίου σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και ολόκληρη τη γιορτινά ντυμένη Αθήνα παίρνοντας δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια, αγωνιστικά, μία συνέχεια που περιλαμβάνει τρεις σερί εκτός έδρας αγώνες από τις 12 έως τις 19 Δεκεμβρίου με Ζιέλονα Γκόρα στην Πολωνία (12/12) για το EuroCup και Απόλλωνα Πάτρας (16/12) και Παναθηναϊκό (19/12) στην Α1.

1 σχόλιο