Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ντροπή ο αποκλεισμός»

Ανακοίνωση με θέμα τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο από τον Φωστήρα εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Αναλυτικά: "Ο αποκλεισμός από το κ...

Ανακοίνωση με θέμα τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο από τον Φωστήρα εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.


Αναλυτικά:

"Ο αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδος, αποτελεί ντροπή για όλους μας και μια από τις μαύρες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Οφείλουν πλέον όλοι να αποδείξουν ότι γνωρίζουν τι σημαίνει "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ". Κανείς μας δεν είναι στο απυρόβλητο και αυτό ισχύει τόσο για τη διοίκηση και την ομάδα και μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο.

Η ιστορία μας και η κατάκτηση των στόχων που έχουν τεθεί απαιτούν μάχη σε κάθε αγώνα και πλέον αυτά πρέπει να είναι και τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν την ομάδα στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

Ετσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι είμαστε υποχρεωμένοι και να συνεχίσουμε και είμαστε εδώ για να το διασφαλίσουμε με όποιο κόστος".

8 σχόλια

  1. Απαράδεκτη ανακοίνωση... Νομίζω ότι κάποιοι εκεί στα γραφεία δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι συνδεσμίτες πια και διοικούν τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτοί ακόμα νομίζουν ότι είναι στην αντιπολίτευση. Τι θα πει όλοι να αποδείξουν; Οι φίλαθλοι τι να αποδείξουν που η ομάδα κέρδιζε 2-0 στο εικοσάλεπτο στην έδρα της μια ομάδα Γ Εθνικής και κατάφερε να αποκλειστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή.. Πρώτη φορα που ειπατε τα πραγματα με το ονομα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς σαν φίλαθλοι κάνουμε το καθήκον μας, αυτό που κάναμε πάντα, ερχόμαστε στο γήπεδο και υποστηρίζουμε την ομάδα μας. Αυτό το αλλοπρόσαλο από κάθε άποψη συνοθύλευμα της διοίκησης έχει αντιληφθεί το δικό του καθήκον; Από το ύφος της ανακοίνωσης μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι εκπροσωπούν.
    Για εμένα κύριοι ο Φωστήρας δεν ξεφτίλησε την πολυαγαπημένη μου ομάδα αλλά τη διοίκησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣΛΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΙΩΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ... ΝΤΡΟΠΗ.. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να δω και κανενα σχολιο στην δηλωση Τσακιρη.
    Που λεει τα πραγματα οπως εχουν.
    Εσυ ανωνυμε αλκοολικε 4:26 μηπως ξερεις και τι περιεχει ο φακελος της κυπρου??
    Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις..

    Για μαθε καλυτερα ποιοι πλεον στο Δ.Σ των Ιωνων και αν ακομα ανηκουν στους Ιωνες τα ατομα που ειναι στην διοικηση της Παε και μετα ελα να μας πεις ανωνυμα τα βλακοσυμπερασματά σου.
    Κανεις δεν βρίσκεται στο απυροβλητο οταν τα συμφεροντα του Πανιωνιου θιγονται ακόμα και ο ιδιος μας ο πατερας να βρισκεται στο τιμονι του Ιστορικου.

    Ο γνωστος Παπαιωανου ειμαι απο τους Ιωνες ακομα σας περιμενω να ερθετε στην υπόγα να συζητησουμε με ονοματεπωνυμο και να κοιταζει ο ενας τον αλλον καταματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη κύριοι αλλά η ανακοίνωση είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
    Η μόνη ντροπή για το σύλλογο είναι ανακοινώσεις σαν αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή