Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανδράλας ή Ρόκας για... παρτενέρ του Αυλωνίτη

Ο Κουλουχέρης έχει τεθεί νοκ άουτ από την ρεβάνς Κυπέλλου με τον Φωστήρα στη Νέα Σμύρνη, αφήνοντας έτσι ένα... τεράστιο κενό στην καρδιά της...

Ο Κουλουχέρης έχει τεθεί νοκ άουτ από την ρεβάνς Κυπέλλου με τον Φωστήρα στη Νέα Σμύρνη, αφήνοντας έτσι ένα... τεράστιο κενό στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου.


Αυτό, επειδή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βλέπει πως έχει μείνει μόνο ένας κλασικός στόπερ διαθέσιμος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάσο Αυλωνίτη.

Όπως γίνεται αντιληπτό στην αναμέτρηση με τον σύλλογο του Ταύρου θα κληθεί κάποιος παίκτης του Ιστορικού να "γεμίσει" το συγκεκριμένο κενό, με τους Ρόκα, Ανδράλα να έχουν το προβάδισμα.

Αμφότεροι έχουν αγωνιστεί ξανά στο κέντρο της άμυνας, παρά το γεγονός πως η φυσική τους θέση είναι στο χώρο του κέντρου.

Σε περίπτωση που ο "Ελέ" αποφασίσει να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας τον Ρόβα, τότε ο Ρόκας θα αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, με τον Ανδράλα να αποτελεί τον παρτενέρ του Αυλωνίτη στην καρδιά της άμυνας του Ιστορικού.

Τα πάντα, όμως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την... τελευταία στιγμή και λίγο πριν έναρξη του ματς θα μάθουμε τις επιλογές του τεχνικού του Πανιωνίου...

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια