Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συμφωνία με ΠΑΟΚ για Παναγιωτούδη

Σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ  για την απόκτηση του Κώστα Παναγιωτούδη με την μορφή δανεισμού, προχώρησε η διοίκηση του Πανιωνίου. Όπως γνωστο...

Σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ  για την απόκτηση του Κώστα Παναγιωτούδη με την μορφή δανεισμού, προχώρησε η διοίκηση του Πανιωνίου.

Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποι του Ιστορικού έδωσαν τα χέρια με τους "ασπρόμαυρους" και ο 18χρονος μέσος θα αγωνιστεί με την κυανέρυθρη φανέλα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα φτάσει την Τρίτη (01/01) στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Πανιωνίου και την Τετάρτη (02/01) θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος του δανεισμού του.

Διαβάστε ΕΔΩ τις πρώτες δηλώσεις του παίκτη.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

13 σχόλια

  1. Ποια η λογική της κίνησης αυτής αν δεν έχουμε οψιόν αγοράς?? Να ψήσουμε εμείς έναν άγνωστο 18χρονο?? Εμείς δεν έχουμε δικούς μας μικρούς να βάλουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενταξει ρε παιδια η ομαδα χρημα δεν εχει και πρεπει να γεμισει καπως το ροστερ να βγει η χρονια. Απ' ότι ειδα αυτος εχει καποιες συμμετοχες με την πρωτη ομαδα του ΠΑΟΚ και λογικα για λύση από πισω ισως βοηθησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gt na parei lepta symmetoxis o 18xronos daneikos Panagiotoudis kai na min dosoume eukairia se dika mas paidia?? Poso talantouxos einai pia autos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια σαν παοκτσης εχω να σας πω οτι ειναι ενα πολυ φιλοδοξο παιδι με μεγαλο ταλεντο και θα βοηθησει πολυ τον πανιωνιο στο δευτερο γυρο.εχει τρεξιματα, καλη πασα και μακρινο σουτ.και πανω απ ολα ορεξη να παιξει.μακαρι ρε μαγκες τα οικονομικα σας να ηταν καλυτερα και να μπορουσατε να παρετε παιχτες με κανονικη μεταγραφη αλλα μην ξεχνατε πως ξεκινησε η χρονια για σας..καλη επιτυχια στο παιδι..να μας τον προσεχετε και δεν θα βγειτε χαμενοι.PAOK ATHENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας τον δουμε και τον κρινουμε ρε παιδια... μην βιαζομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αστεία κίνηση χωρίς κανένα νόημα για την ομάδα που θάβει τους δικούς της παίχτες...Μπούζας, Μακαρωνάς κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δανεικό από το παοκ... Γελάνε και τα σπουργιτια. Άντε να πάρουμε δανεικό κι από το λεβαδειακο μιας κι οι δικοί μας μικροί δεν αξίζουν όπως έχει αποδειχτεί άλλωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δανεικός για 6 μήνες έχει νόημα μόνο αν μπει μέσα στην ενδεκάδα και κλείσει τρύπες (όπως π.χ. ο Μήτρογλου πρόπερσι). Δανεικός 18χρονος για 6 μήνες για να πάρει παιγνίδια και να γυρίσει στον ΠΑΟΚ είναι απαράδεκτο.

    Εκτός να η διοίκηση και ο προπονητής κρίνουν ότι τα δικά μας 18χρονα είναι τόσο χάλια που δεν μπορούν να πάρουν αυτά τα λεπτά αυτά της συμμετοχής.

    Η μόνη λογική πίσω από μια τέτοια κίνηση είναι να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που δείχνει ότι θα ρίξει κάποια λεφτά τώρα μήπως και πουλήσουμε κανένα πάικτη ακριβότερα από τα ψίχουλα που μας δίνει ο Βαγγέλης τώρα που παίζει μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως να γίνουμε και το φυτώριο του Παοκ?? Αστεία πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ti 18xronos gia 6 mines?? Mou fainetai polu akyri i kinisi..Elpizo na ton exoume apla gia na anaivazei ton antagonismo stis proponiseis kai oxi na pairnei lepta summetoxis se varos dikon mas paixton...

    ΑπάντησηΔιαγραφή