Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΑΕ Πανιώνιος

Την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρό τους, είχαν την Κυριακή παιδιά από τα ειδικά σχολεία του Αγίου Δημητρίου και του Πειραιά, τα οποία και συνό...

Την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρό τους, είχαν την Κυριακή παιδιά από τα ειδικά σχολεία του Αγίου Δημητρίου και του Πειραιά, τα οποία και συνόδευσαν τους παίκτες του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού κατά την είσοδό τους στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.


Ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου για παιδιά με αυτισμό Πειραιά, κ. Νίκος Παπαδόπουλος, απέστειλε στην ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ την ακόλουθη επιστολή:

"Αξιότιμοι Κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη φιλοξενία που προσφέρατε στα παιδιά του σχολείου μας, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά μας συνόδεψαν τους παίκτες των δύο ομάδων πριν από την έναρξη του αγώνα ποδοσφαίρου Πανιώνιος –Ολυμπιακός. Τέτοιες πρωτοβουλίες μακριά από τον ανταγωνισμό, τον ατομισμό και χωρίς τη διαμεσολάβηση του γυμνού χρήματος είναι απολύτως απαραίτητες στον θρυμματισμένο κόσμο που ζούμε!

Επιπλέον αναδεικνύονται έννοιες πολύτιμες όπως η γενναιοδωρία, το δώρο και η αλληλεγγύη τις οποίες τόσο πολύ έχει ανάγκη η κοινωνία μας!

Ευχαριστούμε και πάλι , προσβλέποντας σε μελλοντικές συνεργασίες".

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ευχαριστεί επίσης για την παρουσία τους τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου, καθώς και αυτούς του Ειδικού Επαγγελματικύ Εργαστηρίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου, για την παρουσία τους και υπόσχεται πως θα βρίσκεται κοντά τους στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια