Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Σπυρόπουλο και Κουλουχέρη με Φωστήρα

Χωρίς τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο που αισθάνθηκε σφίξιμο στην γάμπα και τον Θέμη Κουλουχέρη που έχει υποστεί θλάση θα παραταχθεί ο Ιστορικός στ...

Χωρίς τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο που αισθάνθηκε σφίξιμο στην γάμπα και τον Θέμη Κουλουχέρη που έχει υποστεί θλάση θα παραταχθεί ο Ιστορικός στον εντός έδρας επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης (19/12) με τον Φωστήρα για το Κύπελλο.


Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/12), με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης τους 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή.

Αυτοί είναι οι: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόκας, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Μπούζας, Οκόγιε, Αραβίδης, Ντούνης, Καμπάνταης, Δαμαντάκος.

Ο Κουλουχέρης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό,  συνέχισε την θεραπεία του για τη θλάση που αντιμετωπίζει στον δικέφαλο.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ο νεαρός δεξιός μπακ αισθάνθηκε σφίξιμο στην γάμπα, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια