Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Περιστερίδης: Χρειάζεται 100% συγκέντρωση

Άτυχα χαρακτήρισε τα γκολ που δέχθηκε ο Πανιώνιος ο Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος στάθηκε και στη συγκέντρωση που δεν είχαν στο 100% οι παίκ...

Άτυχα χαρακτήρισε τα γκολ που δέχθηκε ο Πανιώνιος ο Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος στάθηκε και στη συγκέντρωση που δεν είχαν στο 100% οι παίκτες του Ιστορικού.


Αναλυτικά ο Περιστερίδης τόνισε:

«Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο. Παλέψαμε για το καλύτερο. Δεχτήκαμε δύο άτυχα γκολ. Θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο να επανέλθουμε στις νίκες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος σε τέτοιο αγώνα γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και δεν συγχωρεί τα λάθη. Δεν είχαμε μεγάλη πίεση γιατί κλείσαμε χώρους. Για την διαιτησία δεν θέλω να μιλήσω».

2 σχόλια

  1. Μπράβο Κώστα...Κύριε Ελευθερόπουλε μη δοκιμάσετε σε καμία περίπτωση να ξαναβάλετε τον Γιαννακόπουλο...Τερματοφύλακας ήσασταν και ξέρετε πως η διαφορά των 2 είναι η μέρα με τη νύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΟΣ.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΟΟΛ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ!!ΟΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ...ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ....ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΝΤΩΣ!!!ΤΥΧΗ Κ ΑΤΥΧΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή