Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ελευθερόπουλος: "Από τις χειρότερες εμφανίσεις μας"

Τα πράγματα με το όνομα τους είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων πως ο Ιστορικός πραγματοποίησε μία από τις χειρότε...


Τα πράγματα με το όνομα τους είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων πως ο Ιστορικός πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του για φέτος.

Παράλληλα, στάθηκε και στον άτυχο του αγώνα του Περιστερίου, Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Αναλυτικά:
«Βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα. Ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις αν όχι η χειρότερη που έγιναν χειρότερα με τον τραυματισμό του Λαμπρόπουλου. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα, θα πρέπει να δουλέψουμε», ήταν, αρχικά, τα λόγια του.

Στη συνέχεια, είπε:

Για τον αγώνα: «Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στον αγώνα. Αντίθετα, ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά με πάθος, ένα πάθος που δεν το είχαμε εμείς καθόλου. Κάναμε πολλά πράγματα λάθος, όπως και στο τακτικό κομμάτι».

Για το γκολ που δέχτηκε ο Πανιώνιος: «Αντί να γυρίσουμε προς τα πίσω, βγήκαμε όλοι μπροστά. Αντί να κάνουμε άμυνα ήμασταν όλοι στην επίθεση και δεχτήκαμε το γκολ».

Για τη συνέχεια και αν οι δυο ήττες θα επηρεάσουν την ομάδα: «Πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολλή δουλειά. Χάσαμε δυο παιχνίδια, αλλά φάνηκε ότι μας επηρέασε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Μας επηρέασε τόσο εγκεφαλικά όσο και ψυχολογικά. Με βάση την εμφάνιση ίσως εγώ δεν έκανα σωστά τη δουλειά μου».

Για το ότι πολλά παιδιά κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες: «Όλα τα παιδιά κέρδισαν σχετικά γρήγορα, αλλά θα πρέπει να μάθουν να διαχειριστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται όλη αυτή την κατάσταση».

Για το αν είναι προβλέψιμο ότι η ομάδα κάνει επίθεση από αριστερά: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αντίθετα θα έλεγα ότι η ομάδα επιτίθεται κυρίως από δεξιά τόσο με τον Σπυρόπουλο, όσο και με τον Μενδρινό, ενώ και ο Γουνδουλάκης πηγαίνει από δεξιά».

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα όσα μου έχει διδάξει τόσο επαγγελματικά όσο και σε θέματα ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια