Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απαντάει ο Τσακίρης!

Σήμερα θα γνωστοποιήσει, πιθανότατα, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης την απάντησή του στην προχθεσινή επιστολή της ΠΑΕ Πανιώνιος, που τον ενημέρ...


Σήμερα θα γνωστοποιήσει, πιθανότατα, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης την απάντησή του στην προχθεσινή επιστολή της ΠΑΕ Πανιώνιος, που τον ενημέρωνε ότι αδυνατεί να αναλάβει τη διαχείριση του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί.

Να αναφέρουμε, ότι οι «κυανέρυθροι» έκαναν παράλληλα και τρεις προτάσεις στον κ. Τσακίρη, οι οποίες όμως, το πιθανότερο είναι μην γίνουν αποδεκτές από την πλευρά του πρώην ισχυρού άνδρα του συλλόγου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, ο Τσακίρης αναμένεται να μην συνεχίσει άλλο το θέμα, έχοντας αυτό ως αποτέλεσμα να αναγκαστεί η ομάδα να αναζητήσει αλλού προπονητικό κέντρο! 

3 σχόλια

  1. αφού λοιπόν είναι τόσο ακριβή η διαχείρηση του απήλιον ας πούμε ένα ευχαριστώ στο τσακ που το χρηματοδοτεί τόσο καιρό και ας αρκεστούμε σε μια μέση λύση!πάντως φάνηκε απο την όλη ιστορία ότι όλοι νομίζαμε ότι τρέχει με μαγικά ένα τέτοιο προπονητικό και μόνο έτσι δεν είναι ...
    μακάρι ο τσακ να αποφασίσει ότι μπορεί να συνεχίσει να μας το χρηματοδοτεί γιατί εμείς αυτό ζητάμε απο ότι κατάλαβα...μειωμένο ενοίκιο και τα έξοδα που είναι περισσότερα απο το ενοίκιο να τα βάζει ο τσακ!
    κατα τα άλλα κάποιοι έχουν βρίσει κιόλας τον τσακ!
    εγώ πάντως αχάριστος δεν μπορώ να φανω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πληρώνει το Απήλιο. Δεν έχει τα λεφτά.
    Αμα αυτό γίνει κατανοητό, από όλους, μπορεί να προχωρήσει η ομάδα και να σωθεί. Αν συνεχίσουν όλοι να κάνουν πείσματα ή ψευτομαγκιές θα διαλυθεί.
    Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
    όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε πρώτα αγαπητοί συνΠανιώνιοι να δούμε την απάντηση Τσακίρη στην πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ. Νομίζω ότι μπορεί & πρέπει να βρεθεί λύση με το Απήλιο. Θα είναι μεγάλο μείον για τον Πανιώνιο αν δεν το χρησιμοποιήσει!
    Τώρα όσον αφορά στα ζητήματα περί ευχαριστήριων προς την πλευρά Τσακίρη, νομίζω ότι ούτε & ο ίδιος ο κ. Τσακίρης θα το επεδίωκε! Περισσότερο μάλλον θα ήθελε ν' αναγνωριστεί η προσφορά του στο σύλλογο. Πράγμα βέβαια που νομίζω δεν έχει αμφισβητηθεί απο κανένα ή τουλάχιστον από τους περισσότερους. Όμως η ενασχόλησή του με την Παε Πανιώνιος περιλάμβανε, όπως συχνά συμβαίνει με κάθε τόλμημα στη ζωή, θετικές & αρνητικές επιλογές. Τελικά ποιό είναι το ισοζύγιο το γνωρίζουν εκείνοι που διαθέτουν τα στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση όμως η πρόθεσή του ήταν να βάλει χρήματα στην Παε προκειμένου να την κάνει πιό ισχυρή. Βέβαια πάντα, ανεξάρτητα απο τις καλές προθέσεις, το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει στο τέλος!
    Τέλος η βοήθεια του κ. Τσακίρη προς τον Πανιώνιο στην παρούσα φάση είναι υπερπολύτιμη. Βοήθεια με όποιο τρόπο μπορεί & επιθυμεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή